Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Дурна ідея,звичайно,але чому б ні..
vic:
так обладнання вартує гроші і нині чималі..тому і тема трохи дурнувати..одному це не підняти-хіба в спілці з іншими "ідіотами"..:D
Але погодьтесь..ідея то класна..:D
Звичайно загал це сила..один міг би робити в себе зеркало в регіоні,інший штампував би кріплення...а як пішло б добре то можна було б підняти і виготовлення самих тюнерів..причому не готові отримувати з Китаю,а заготовки-наприклад, плати налаштовані в розборі,окремо коробки...що там потім скрутити?
Gmm:
Ось певна інформація по виготовленню сат-антен
Dirty:
вік
шоби щось робити треба у тому розумітися...причому добре...я знаю де ви працювали - тому щодо вас у мене сумнівів нема...а інші?..
скажу за себе - теорію не знаю...а з неї все починається, якщо ви хочете робити тарілки
vic:
В нас був чоловік в Тернополі..напевно старожили пам"ятають тернопільські офсетні антени 1.35м..так от він штампував колись в себе сам..вакуумним способом..нажаль недавно помер...я памятаю ми купували в нього їх по "нормальним" цінам..нефарбовані..а скільки ж пофарбувати антену і досить просто в свому ж дворі!!Підняти ж нині те що вже впало дуже важко і на нинішній час страшенно дорого..але і тема не просто щось робити ,а якісне!!Використовуючи найкращий досвід в цьому плані..
sps2000:
--- Цитата: vic;7956 ---плати налаштовані в розборі,окремо коробки...що там потім скрутити?
--- End quote ---
Я пропоную навіть не в коробки скручувати, а робити модулі для вбудовуавння в ТВ :) В багатьох сучасних апаратах реалізовано прийом DVB-S/Т/С, але на жаль в основному можливості цих модулів дуже обмежені, а іноді навіть убогі. Було б прикольно ставити в телевізор плату, а на панель виводити слот для карти і компорт/RJ-45 роз"єм!:D
Навігація
Go to full version