Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Дурна ідея,звичайно,але чому б ні..
vic:
Ідея теж непогана..у нас багато телевізорів нині збирається на Україні..але все таки я прихильник окремого тюнеру..звичайно це повинен бути тюнер з можливістю перегляду хдтв каналів..а вже моя справа-купувати дуже поки що дорогий телевізор чи дивитись аби як (але таки дивитись) на старому..собівартість такого тюнеру десь коло 100уо..для прикладу-НТВ+ пропонує "нечто" десь так за 600уо..
ioan:
--- Цитата: Dirty;7947 ---почнемо з того...хто знає як отримується офсетна антена?
я от читаю-читаю теорію на одному російському ресурсі - і все рівно не можу толком вїхати :confused:
це не просто кусок прямофокуски...і математика там дуже складна...для мене принаймні ;)
--- End quote ---
повинен в мене бути журнал де про то гарно написано ,постараюсь найти,а так по пам"яті ,то офсетка не що інше як вирізаний кусок від параболічної антени .
Це якщо взяти нашу "любиму" 0.85 прикласти до параболічної то повний розмір її мав би бути біля 5-ти метрів
Dirty:
та це всі знають...
а от чим вирізаний? як? по яким правилам?
Dirty:
наткнувся на форумі альяно на тему Эх бредовая идея..... Сделать самому тарелку!
для перегляду реєстрація не потрібна :cool:
ви гляньте як назви тем схожі :D
student_stas:
А в мене є ідея: сфокусувати в один конвертет (TWIN) 90-80-75*, поставити Н-V (який передає дві поляризації по одному кабелю) та підключити петлею безліч тюнерів!!!
Навігація
Go to full version