Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Дурна ідея,звичайно,але чому б ні..

(1/4) > >>

vic:
Не знаю..напевно мене не всі сприймуть серйозно,а можливо скажуть-щось у товарища з головою..але..от довго крутиться в голові ідея про виготовлення своєї власної,української антени..я в пошуках італійської гібертіні -втратив уже надію ,що буду колись мати щось такого типу..
То можливо спробувати всім загалом налагодити виготовлення щось подібного у нас?
У нас же колись виготовлялись якісні антени,напевно ще залишились і матеріали і спеціалісти,а головне ентузіасти?
До мене часто заходить старший чоловік,його багато хто знає у нас в Тернополі,і  з радістю і гордістю розповдає годинами, як він на колінах,колись років двадцять назад самостійно виготовив антену..
От така дурня крутиться у мене в голові...:D

Vasyl_G:
Чому дурня це непогана ідея почати прибутковий бізнес

vic:
Я про бізнес думаю якраз в останню чергу...ідея крутиться в тому,що у нас фактично на українському ринку не має якісної АЛЮМІНІЄВОЇ антени на шквалт щось подібного італійської гібертіні і типорозміром 0,95-1,05м що була б ефективною в любому варіанті і в тому числі і на мотопідвіс..ми колись з Гошею пробували таку заказати в Італії через перевізників..нажаль передали нам не її а зовсім іншу..
Я не думаю,що може виникнути складність власне в виготовленні,тут звичайно одному не підняти такий проект..але гуртом-напевно можна було б..колись,як я був ще молодим,ми теж робили все і своїми руками..теж у нас в Тернополі колись були в ходу "підпільні" антени,саморобні поворотні системи...і тюнери самі паяли,і конвертори пробували виготовляти..:D
більше того..у нас так склалось нині на Україні,що кожен пп може запросто заказати в Китаї контейнер з неякісними тюнерами і під любий розкрученний бренд,з власної назвою.....а чому б не подумати про якісний тюнер?уже нового формату?
Власне ідея нарисовується про створення акціонерного товариства по реалізації "дурних" ідей!:D

Dirty:
почнемо з того...хто знає як отримується офсетна антена?
я от читаю-читаю теорію на одному російському ресурсі - і все рівно не можу толком вїхати :confused:

це не просто кусок прямофокуски...і математика там дуже складна...для мене принаймні ;)

Ігор Горбусь:
Я думаю що "на коліні" таку антену не зробеш , треба мати спеціальне обладнання .

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version