Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Актуальна ціна на Dreambox 800 HD PVR?
tosat:
--- Цитата: andrey від 14:47:00, 03 Листопада 2009 --- все одно ж показувати те саме можуть і дешевші . ну хіба вже там в них сильно така вже якість зображення... але як я небачив то порівняти не можу в мене простий телік
--- End quote ---
Як не бачив, то і говорити нема про що.., :)Ти хоть раз бачив зображення Full HD..? DVB-S2..?
До речі ще невідомо що дешевше: нормальний телік, чи тьюнер...
--- Цитата: andrey від 14:47:00, 03 Листопада 2009 --- і шо опен820 батьків і шо мій дебокс2 так само показують.
--- End quote ---
Цим все і сказано.., коли ти не бачиш різниці між Дбокс2 та Опеном 800, це означає одне з двох: або теліки погані, або ти не хочеш бачити.., це відносно якості, а по поводу нових технологій то ці тьюнера не просто тьюнера, а мультимедійні компи з встроєним (двома)тьюнерами DVB-S2, Мпег4 з можливістю запису на HDD,DVD і т.д...
BOSSSSS:
А я, чекаю Опенбокса S7 HD ,ціна менша ,а можливості ті самі що в Дрімі. O0
tosat:
--- Цитата: Blackbot від 14:59:26, 03 Листопада 2009 ---Dreambox купую не для того щоб телевізор дивитись :2funny:... Я думаю більшість мене розуміють :)
--- End quote ---
а я придбав собі саме для того.. :)
хто бажає бавитись то для них є ІПБокси.., щиро їм співчуваю.. :2funny:
хоча і на Дрімі можна побавитись використовуючи флешку та мультизагрузчик Баррі Ален..
Удачі..!
tosat:
--- Цитата: BOSSSSS від 15:23:30, 03 Листопада 2009 ---А я, чекаю Опенбокса S7 HD ,ціна менша ,а можливості ті самі що в Дрімі. O0
--- End quote ---
Хто сказав, що менша..?
Заявлена ціна 400 у.о, а у.о зараз, як відомо, це евро, от перемнож і побачиш, що різниця не така вже й велика.., ще от коли софт нормальний буде - питання..
Blackbot:
--- Цитата: BOSSSSS від 15:23:30, 03 Листопада 2009 ---А я, чекаю Опенбокса S7 HD ,ціна менша ,а можливості ті самі що в Дрімі. O0
--- End quote ---
Спочатку буде приймач... потім поки дороблять софт ще прийдетеся чекати. Дріми дорогі тому що в ціну входить програмне забезпечення яке постійно обновлюється.
Навігація
Go to full version