Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Актуальна ціна на Dreambox 800 HD PVR?

<< < (2/5) > >>

andrey:
навіщо стільки грошей викидати на ті тюнера.?  машину просту можна купити. всеодно за рік чи хто його знає може шей шось краще придумають і дешевше. ;)

gotsanyuk:
@andrey - А якщо вже є машина.. ?  :2funny: Тоді що порадиш їздити на Жигулі (наводжу приклад)  і чекати поки не придумають щось краще  :2funny: і дешевше... Ну тоді дивімся в Старі Стронги  :) Думаю приклади зрозумілі...

andrey:
та просто я глянув на ті сайти  і там є деякі ціни то капець навіть і не думав шо є тюнера більше тисяці доларів. що з таким тюнером робити.? все одно ж показувати те саме можуть і дешевші . ну хіба вже там в них сильно така вже якість зображення... але як я небачив то порівняти не можу в мене простий телік і шо опен820 батьків і шо мій дебокс2 так само показують.

Blackbot:
Dreambox купую не для того щоб телевізор дивитись :2funny:... Я думаю більшість мене розуміють :)

Blackbot:

--- Цитата: tosat від 09:06:02, 03 Листопада 2009 ---може цікавить номер мобіли львівського ділера..?, якщо так, напиши в лічку..

--- End quote ---

Непотрібно бо планую купувати через знайому людину у моєму місті. Просто цікавила більше ціна

andrey - А HDTV дивишся? - ні... А я планую. У мене теж зараз два дбокса працювали і працюють нормально але mpeg4 на ньому не подивишся і кращої альтернативи окрім дріма я не знайшов. Звичайно для твоїх простих телеків тобі такий тюнер нідочого але я зараз маю старенький LCD широкоформатний самсунг але планую змінити його на LED LCD від самсунг... Біжу за прогресом :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version