Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Актуальна ціна на Dreambox 800 HD PVR?
stepan_kv:
--- Цитата: BOSSSSS від 15:23:30, 03 Листопада 2009 ---А я, чекаю Опенбокса S7 HD ,ціна менша ,а можливості ті самі що в Дрімі. O0
--- End quote ---
Сам придумав, чи може баби в бані розказували? :2funny:
rata:
Вже тиждень ,як я не дивлюся ТБ на свому HD ресивері ,працював рік
(полетів бж, ремонтую) ,включив F3018 - не можу звикнути до
до зображення SD на 42" плазмі аж настрій падає!
Дійсно, хто хочаб не довго мав можливість насолоджуватися HD , в нього залишається бажання прагнути якісного.
Все якісне коштує, , краще один раз потратитися і бути щасливим.
Звичайно повинен бути і телевізор HD або проектор,
без них нема сенсу купувати HD рес.
Вибачте зо оф топ.
tosat:
--- Цитата: andrey від 14:14:08, 03 Листопада 2009 ---навіщо стільки грошей викидати на ті тюнера.? машину просту можна купити.
--- End quote ---
До речі, про машини: можна їздити на таврії, а можна і на мерсі...:), кожен вибирає сам на чому, бо обидва їздять... :2funny: я, наприклад, їзджу на скутері... :)
--- Цитата: andrey від 14:14:08, 03 Листопада 2009 --- всеодно за рік чи хто його знає може шей шось краще придумають і дешевше. ;)
--- End quote ---
Я би в кінці написав таке чарівне слово: імхо.., бо придумали вже, і не загорами той час, коли тьюнери DVB-S прийдеться викидати, як колись викидали аналогові.., те саме чекає і власників аналогових телевізорів через 5 років.., ще невідомо який формат передачі використають, напевне Мпег4, мені ж достатньо буде потім придбати модуль DVB-T і вставити його у слот, так що коли вже щось купляєш потрібно думати про перспективу...
P.S. то rata: для повного щастя нехватає ще домашнього кінотеатру, бо майже весь НД контент має 5-ти канальний звук...
Blackbot:
А в Dreambox DM 800HD не підтримується mpeg4?
--Вибачте за питання! Вже прочитав що підтримується просто збили слова tosat
++Ще й модулі теж змінні.
Тепер немає сумнівів що придбаю цей апарат
валера:
нарахунок цінової політики є оригінали в Україні і по 580у.о. з гарантією
Навігація
Go to full version