Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Актуальна ціна на Dreambox 800 HD PVR?

<< < (4/5) > >>

stepan_kv:

--- Цитата: BOSSSSS від 15:23:30, 03 Листопада 2009 ---А я, чекаю Опенбокса S7 HD ,ціна менша ,а можливості ті самі що в Дрімі. O0

--- End quote ---

Сам придумав, чи може баби в бані розказували? :2funny:

rata:

Вже тиждень ,як я не дивлюся ТБ на свому HD ресивері ,працював рік
    (полетів бж, ремонтую) ,включив F3018 - не можу звикнути до
    до зображення SD на 42" плазмі аж настрій падає!

Дійсно, хто хочаб не довго мав можливість насолоджуватися HD , в нього залишається бажання прагнути якісного.
                    Все якісне коштує, , краще один раз потратитися і бути щасливим.
             Звичайно повинен бути і телевізор HD або проектор,
без них нема сенсу купувати HD рес.

Вибачте зо оф топ.

tosat:

--- Цитата: andrey від 14:14:08, 03 Листопада 2009 ---навіщо стільки грошей викидати на ті тюнера.?  машину просту можна купити.
--- End quote ---

До речі, про машини: можна їздити на таврії, а можна і на мерсі...:), кожен вибирає сам на чому, бо обидва їздять...  :2funny:  я, наприклад, їзджу на скутері... :)

--- Цитата: andrey від 14:14:08, 03 Листопада 2009 --- всеодно за рік чи хто його знає може шей шось краще придумають і дешевше. ;)

--- End quote ---

Я би в кінці написав таке чарівне слово: імхо.., бо придумали вже, і не загорами той час, коли тьюнери DVB-S прийдеться викидати, як колись викидали аналогові.., те саме чекає і власників аналогових телевізорів через 5 років.., ще невідомо який формат передачі використають, напевне Мпег4, мені ж достатньо буде потім придбати модуль DVB-T і вставити його у слот, так що коли вже щось купляєш потрібно думати про перспективу...

P.S. то rata: для повного щастя нехватає ще домашнього кінотеатру, бо майже весь НД контент має 5-ти канальний звук...

Blackbot:
А в Dreambox DM 800HD не підтримується mpeg4?

--Вибачте за питання! Вже прочитав що підтримується просто збили слова tosat

++Ще й модулі теж змінні.
Тепер немає сумнівів що придбаю цей апарат

валера:
нарахунок цінової політики є оригінали в Україні і по 580у.о. з гарантією

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version