Автор Тема: Opticum 9500 - проблема!!!  (Прочитано 5752 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« : 13:45:27, 28 Жовтень 2009 »
  Тюнер не бачить зовсім на Сіріусі частот 12731/15300 (як МПЕГ2, так
і МПЕГ4), 12671/3300  (ТІСА). Тюнери придбав вчора, прошив готовим перевіреним дампом 1.1.38.  Допоможіть. До цього з цими тюнерами справи не мав.
                                               an24
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #1 : 13:48:23, 28 Жовтень 2009 »
настройки осцяллятора 10600/10750

також поставити почергово 
S1/S2  нижня полоса  при залочці буде зелена
« Останнє редагування: 13:55:32, 28 Жовтень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #2 : 14:06:23, 28 Жовтень 2009 »
а дамп буз з списком каналалів чи без ?
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #3 : 14:15:21, 28 Жовтень 2009 »
В останніх партіях тьюнерів з верхнім діапазоном є проблеми..
Якщо взяли дешево то прийдеться з цим миритися, або повертати там де брали...
Удачі..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #4 : 14:43:24, 28 Жовтень 2009 »
  Дамп з каналами.
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #5 : 14:53:01, 28 Жовтень 2009 »
   Не орінтуюсь, 180 це дешево чи ні?
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #6 : 15:13:18, 28 Жовтень 2009 »
дешево, норм. були мін. по 200-210..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #7 : 20:26:57, 28 Жовтень 2009 »
  Подібно на те, що, нажаль, tosat правий. Різні маніпуляції з перешивкою старими софтами, стирання в заводські, заміна S1 на S2
і т.д. нічого не дає: тюнери з проблемами. Я виявив лише дві невидимі частоти, а що там ще крім цього ...   :(
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #8 : 07:58:02, 29 Жовтень 2009 »
Sirius 12680H   sr 6404
також тьюнер не бачить ще такої частоти..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #9 : 09:11:08, 29 Жовтень 2009 »
    Дійсно, не бачить (тільки 9404)! Я сьогодні вже міняв все, що мжливо: конвектор, дісек, кабелі по всій довжині. Запрацював лише без дісека, напряму. Правда ТІСА після точнішого регулювання головки теж пішла. :(
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #10 : 12:52:20, 29 Жовтень 2009 »
якщо дамп з каналами мочити  їх всі негайно ...
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #11 : 07:22:21, 30 Жовтень 2009 »
   Пробував стирати канали, пробував набирати канали вручну на голому софті - безрезультатно!
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній peetr009

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +40/-2
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #12 : 20:55:03, 03 Листопад 2009 »
В новій партії(проблемних) апаратів ще також варто глянути до стабілізатора 3.3V біля вхідного блоку, часто через нього така "кака" з верхнім діапазоном частот :)

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 443
  • Рейтинг: +257/-5
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #13 : 09:35:08, 04 Листопад 2009 »
   Проблему вирішив! Повернув тюнери туди, звідки брав.  >:(
"...москалі - то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович.

Відсутній mediat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-1
Opticum 9500 - проблема!!!
« Відповідь #14 : 09:41:42, 12 Листопад 2009 »
   Проблему вирішив! Повернув тюнери туди, звідки брав.  >:(
Не паникуй раньше времени.Сделай правильно настройки(установи ПО)и будет Вам счастье.

Може порада і правильна, але форум тут україномовний, так що не панікуй, як дістанеш попередження чи бана за неповагу до правил форуму   *-K *-U
« Останнє редагування: 09:50:15, 12 Листопад 2009 від Yaro »

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10239
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15847
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 549
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12252
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986