Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
дрім не знаходить канали
andrey:
товариші напишіть шось по цій проблемі чи дайте ссилку де почитати... шо зробити з дрімом шоб він находив канали.? а може таке бути шо тюнер поламався ( шось вийшло з ладу шо він не хоче сканувати канали.? ) чи можливо ще раз його треба везти на перепрошивку.?
gotsanyuk:
:2funny: Цікаво де це прошивають, а канали не заливають, одули сусіда вашого. На пій погляд проблема одна, сусід полазив по настройках, і змінив налаштування дісеків. Там все троха складнувато. :) Клади так положення а,б,с,д. Якщо сір - 1 амос -2 хотб -3. То виглядатиме це так. сір-а, амос-б, хотб- с. д не кладеш нічого. Якщо нічого не получиться викладу свої сетінги. ;)
olvik:
Трохи тут по цій проблемі
andrey:
я пробував ставити дісекю як в себе в мене ж дебокс2 але шось нічого потім пробував повернути тюнер в заводські настройки і потім вибрав 1 супутник спеціально найшов кабель зєднав сіріус на пряму і шось нічого не знйшов.. міряв просто прибором то на виході блока живлення було 12 вольт але нагрузки не давав... (не знав ) як шо то можна так попробувати... я вот раніше читав шо на виході SS2 має бути напруга до 18 вольт здається в свому дебоксі міряв то було 13 вольт а в тому дрімі міряв то чогось було 3.5 вольт не знаю чи так має бути... я правда не спеціаліст по ремонту так просто читаю і пробував можливо то й не рпавильно але.... як шо тос скажіть шо там як виставляти з дісеками... а вот чого канали не залили в тюнер то теж цікаво..???
andrey:
ще вот почитав статтю що дав olvik то там написано як шо немає виходу на тюнері 12 - 18 вольт то напевно всетаки тюнер поламавсяя пише так ( Выходит из строя ("обрывается") полевой транзистор Q72, коммутирующий 12 вольт - питание преобразователя 13\18 Lnb. ) чи ше в чому пошукати причину...?
Навігація
Go to full version