Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
дрім не знаходить канали
lvoldemar:
Не знаю як у кого, у мене, крім РуДріма, жоден імідж не захотів коректно мотор крутити. Та й підтримка LNB з круговою поляризацією у ньому реалізована чи не найкраще.
ioan:
всетаки тут багато залежить від заліза,я в свій аурум пхав всякі іміджі і гарно працює,зараз стою на жеміні 3.40. а от взяв недавно дрим і нетішить він мене зовсім .дісеки на довшому кабелі перемикати нехоче,хоча аурум підставляю і паше люкс.перед тим брав такий-же,поставив брату,працює гарно,а тут от граблі,напевно тиждень поганяю і повезу міняти.
tosat:
У мене Дрім 7000 оригінал, і в мене прекрасно працює як і з полярмоунтом, так і з 10 входовим дісеком 1.1/1.2 до якого ще є одне розгалуження з простим 1.0
Іміджів декілька на USB флешці, але в основному я користуюся Джеміні 4.00, до речі скоро вийде 4.10.Подобаються вони мені тим що є досить непогана підтримка з нету
Також в мене нормально працює модуль Триколор...
SHAH6000:
З оригіналом проблем дійсно нема а у мене коли я зняв кришку пише MADE IN JAPAN в чому я дуже сомніваюся. Нераз я уже згадав незлим добрим словом наших братів КИТАЙОЗІВ. То може хтось викладе хоть який небудть список каналів, це моя остання надія на те щьо мій Дрім покаже мені хоть якісь Українські канали.
andrey:
допоможіть підкажіть шо треба зробити шоб дрімбокс ( аурум ) знайшов хоть якісь канали... це тюнер сусіда... стала така біда в нього десь два місяці назад.. каже перестав працювати не показує ніякий канал бувало раніше включиш то запрацює а як переключиш нічого вже немає і того каналу шо показував теж вже не показує... недавно він завіз на прошивку залили новий імідж але без каналів... пробував сканувати я і на пряму без дісекю і з дісекю інічого не виходить і пробував ручним пошуком і частоту туди сюди міняв нічого не допомагає... в заводські настройки вертав і робив так само по новому пошук і нічого не знаходить і сигналу не показує... шо тому тюнеру не вистачає...???
Навігація
Go to full version