Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
дрім не знаходить канали
Андрій СатГейт:
Після купівлі дріма поставив джемені 3.5,налаштував все як написано в "порадах дилетанта",відсканував спутники - знайшов всів потрібні канали на сіріусі амосі та хотбірді.і захотілось мені нейтріно поставити - тут на хотбірді знайшло набагато більше каналів,але практично жодного на амосі і сіріусі.стер нейтріно,поставив рудрім - жоного не знайшло.поставив назад джемені - знайшов 6 каналів на 3х спутниках,настройки ті самі що першого разу...вже не знаю що й робити,не скануються спутники,пише- нема сигналу і все.причому комп показує через скайстар все нормально.
у чому може бути проблема??
vic:
Варіант...можливо ви не стерли флешку після перешивки іміджу?Я роблю обов"язково Еразе!!!
Часом тюнер любить зависнути (ядро 1.09) ..тут проблема софтова...хоч плач..спасає перегрузка і при ввімкненні бажано відразу стати на робочий канал....
Проблема також виникає з змішенням частот...в дрімі правда в меньшій мірі,ніж на дбокс2..але теж можна побавитись..
Взагалі то дрім дуже чутливий до неякісних конверторів,кабеля,дайсека....
Якщо методом виключення варіантів,що піддаються логічним діям не вдається ніяк виправити ситуацію,то причину потрібно шукати в самому тюнері....нажаль...от так мучимось ми всі від китайських підробок..не ви перший..вихід--ремонт...
Denja:
Мене от кліенти замучили з клубнічкою на сіріусі та на премєрах. Недобавляється і все. Наввіть по підах прописува і то шось невийшло. Може киньте сетінги з тою заразою, бо спокою недають...
П.С. джемені 3.5
vic:
не знаю в чім у вас за проблеми на Сіріусі(у кого ще є такі проблеми??)...а з Прем"єрою у всіх поки глухо..
IVP:
Шось ці Дріми кривуваті якісь....
Хотів десь потім придбати, та перехотілося чогось....
Навігація
Go to full version