Автор Тема: дрім не знаходить канали  (Прочитано 7874 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Андрій СатГейт

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 246
  • Рейтинг: +25/-0
дрім не знаходить канали
« : 16:30:42, 20 Травень 2007 »
Після купівлі дріма поставив джемені 3.5,налаштував все як написано в "порадах дилетанта",відсканував спутники - знайшов всів потрібні канали на сіріусі амосі та хотбірді.і захотілось мені нейтріно поставити  - тут на хотбірді знайшло набагато більше каналів,але практично жодного на амосі і сіріусі.стер нейтріно,поставив рудрім - жоного не знайшло.поставив назад джемені - знайшов 6 каналів на 3х спутниках,настройки ті самі що першого разу...вже не знаю що й робити,не скануються спутники,пише- нема сигналу і все.причому комп показує через скайстар все нормально.
у чому може бути проблема??

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
дрім не знаходить канали
« Відповідь #1 : 16:47:56, 20 Травень 2007 »
Варіант...можливо ви не стерли флешку після перешивки іміджу?Я роблю обов"язково Еразе!!!
Часом тюнер любить зависнути (ядро 1.09) ..тут проблема софтова...хоч плач..спасає перегрузка і при ввімкненні бажано відразу стати на робочий канал....
Проблема також виникає з змішенням частот...в дрімі правда в меньшій мірі,ніж на дбокс2..але теж можна побавитись..
Взагалі то дрім дуже чутливий до неякісних конверторів,кабеля,дайсека....
Якщо методом виключення варіантів,що піддаються логічним діям не вдається ніяк виправити ситуацію,то причину потрібно шукати в самому тюнері....нажаль...от так мучимось ми всі від китайських підробок..не ви перший..вихід--ремонт...

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 358
  • Рейтинг: +132/-2
дрім не знаходить канали
« Відповідь #2 : 17:49:12, 20 Травень 2007 »
Мене от кліенти замучили з клубнічкою на сіріусі та на премєрах. Недобавляється і все. Наввіть по підах прописува і то шось невийшло. Може киньте сетінги з тою заразою, бо спокою недають...
П.С. джемені 3.5

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
дрім не знаходить канали
« Відповідь #3 : 18:00:03, 20 Травень 2007 »
не знаю в чім у вас за проблеми на Сіріусі(у кого ще є такі проблеми??)...а з Прем"єрою у всіх поки глухо..

Відсутній IVP

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 966
  • Рейтинг: +296/-1
  • SECURITY
дрім не знаходить канали
« Відповідь #4 : 18:10:38, 20 Травень 2007 »
Шось ці Дріми кривуваті якісь....
Хотів десь потім придбати, та перехотілося чогось....

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
дрім не знаходить канали
« Відповідь #5 : 18:27:08, 20 Травень 2007 »
Цитата: Denja;7511
Мене от кліенти замучили з клубнічкою на сіріусі та на премєрах. Недобавляється і все. Наввіть по підах прописува і то шось невийшло. Може киньте сетінги з тою заразою, бо спокою недають...
П.С. джемені 3.5

джеміні 3.4 працює чудово а от 3.5 навіть непробував ,сетінги можу кинути але в мене мотопідвіс.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
дрім не знаходить канали
« Відповідь #6 : 18:30:29, 20 Травень 2007 »
Цитата: vic;7513
не знаю в чім у вас за проблеми на Сіріусі(у кого ще є такі проблеми??)...а з Прем"єрою у всіх поки глухо..

В мене була така проблема з одним дебоксом ,нехотів скануватись імено на сіріусі ,якраз полуничка, прийшлось просто перекинути з іншого і тоді запрацювало
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Андрій СатГейт

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 246
  • Рейтинг: +25/-0
дрім не знаходить канали
« Відповідь #7 : 18:51:55, 20 Травень 2007 »
Я перед прошивкою еразе робив,тих прошивок перепробував всі що є...таки прийдеться нести до якогось спеціаліста на прошивку..

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
дрім не знаходить канали
« Відповідь #8 : 19:01:42, 20 Травень 2007 »
ioan ..скорше всього що проблема в неуважності..
тут банальна помилка,коли плутають швидкість потоку і по інерції вводять 27500 ...а фек не дивляться який!!

12111 H 27500-5/6
http://www.lyngsat.com/sirius.html

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
дрім не знаходить канали
« Відповідь #9 : 19:11:54, 20 Травень 2007 »
Цитата: IVP;7515
Шось ці Дріми кривуваті якісь....
Хотів десь потім придбати, та перехотілося чогось....


В нас є щось таке закладено в свідомості:ми хочемо щось майже на халяву і щоб воно було найкраще і довічне..але такого ж не буває в природі..
Тому ми деколи маємо вигляд такий в світі,як та курка,що продовжує висиджувати бовтуни,бо вони дорогі ...і чомусь не хоче ця курка подумати,що за цей безтолковий час висіділа б не один десяток курчат..:mad:
Так у нас не лише в саттб..але й політиці..науці..культурі..і т.д..

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
дрім не знаходить канали
« Відповідь #10 : 19:18:56, 20 Травень 2007 »
Цитата: IVP;7515
Шось ці Дріми кривуваті якісь....
Хотів десь потім придбати, та перехотілося чогось....

Дрім призначений для шари-) там сотф некривий там просто "лінукс" стоїть...
Сатінги можити на форумі в нас...єбагато корисного сам користуюся...
Apple TV4

driver3

  • Гість
дрім не знаходить канали
« Відповідь #11 : 19:23:50, 20 Травень 2007 »
Цитата: vic;7527
В нас є щось таке закладено в свідомості:ми хочемо щось майже на халяву і щоб воно було найкраще і довічне..але такого ж не буває в природі..
Тому ми деколи маємо вигляд такий в світі,як та курка,що продовжує висиджувати бовтуни,бо вони дорогі ...і чомусь не хоче ця курка подумати,що за цей безтолковий час висіділа б не один десяток курчат..:mad:
Так у нас не лише в саттб..але й політиці..науці..культурі..і т.д..


Універсального у природі дійсно не буває, а от в співвідношенні ціна-можливості-швидкість, тут покишо тюнера рівного дріму 500 я не бачу :)

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
дрім не знаходить канали
« Відповідь #12 : 19:32:26, 20 Травень 2007 »
Я якось схиляюсь більше до думки ЯКІСТЬ-МОЖЛИВОСТІ-ЦІНА!!!
Якщо я чую,що якості ніякої..то які ж то можливості?ремонт в найкращому ж випадку..
Ну а тоді яка ж ціна,коли людина заплатила гроші і витрачає нерви і час на вияснення проблеми-маю цяцьку,а не дивлюсь..треба там щось підлатати і річ безсумнівно!!!
Я чомусь все більше замічаю,що в нас сидить совковість в свідомості намертво!!

Звичайно чоловікові цікаво почути технічні якісь рішення проблеми..але чесно,я їх не знаходжу,знаючи наперед низьку якість тюнеру..я в любих випадках задаю сам собі в першу чергу питання..а який би я тюнер купив?
Чесно признаюсь-не знаю...на нинішній день я не можу нічого толкового порекомендувати,щоб потім мені сказав хтось дякую..можливо як перехідний варіант взяв би опен х810....в мене зараз не має людського інету--сиджу на жпрс..але шара йде через комп...незручно звичайно..але якісніше, ніж в мене було до цього!!Хоч не нервуюсь..

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 358
  • Рейтинг: +132/-2
дрім не знаходить канали
« Відповідь #13 : 23:21:57, 20 Травень 2007 »
Цитата: vic;7513
не знаю в чім у вас за проблеми на Сіріусі(у кого ще є такі проблеми??)...а з Прем"єрою у всіх поки глухо..


Я маю на увазі те - що тупо непрописуються канали. Частоту, швидкість, фек вписую, сигнал є, але канали недобавляються...

Відсутній Андрій СатГейт

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 246
  • Рейтинг: +25/-0
дрім не знаходить канали
« Відповідь #14 : 07:45:11, 21 Травень 2007 »
В мене так само..

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 782
Остання відповідь 14:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 3428
Остання відповідь 10:11:17, 03 Березень 2017
від bodyan
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 594
Остання відповідь 10:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 21
Переглядів: 9179
Остання відповідь 16:42:55, 14 Квітень 2017
від ioan
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 661
Остання відповідь 15:58:15, 26 Грудень 2016
від bodyan