Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 111225 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній man

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +34/-1
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #540 : 20:55:37, 08 Жовтня 2010 »
дісек не накритий від дощу. І що цікаво - працює не один рік. В інших все ідеально, все на зажимах, все накрито, а десь в когось то дісек накриється, то головка. Нонсенс!!!

Не бачу залежності між накриттям дісека від дощу та часом його служби. При нормальному монтажі це не має значення. Я жодного разу не накривав нічим. Але  багато разів виймав неробочий з целофанових торбинок після чужих установок.
« Останнє редагування: 06:54:22, 09 Жовтня 2010 від tosat »

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #541 : 21:08:25, 08 Жовтня 2010 »
Я бачив в людей, просто із недбальства самого хазяїна - висят кабеля як соплі, дісек не накритий від дощу.
Цікава причина неприкріпленого кабелю.
Купа випадків у нас уселі, де газди і газдині після професійної установки тарілки монтують і демонтують її на свій смак. Ненароком підгледів, як одна жінка вибігала з хати і крутила головку на Амосі до такої степені, що кабель вилетів з конектора, після чого, вона його просто запхала назад у гніздо. І ще є багато таких прикладів. В таких випадках, не треба допомагати таким людям за дякую, а брати певну плату, або вертати до тих ,хто їм ставив тарілку.Люди привикли, що свій у своєму селі, більш-менш, обізнаний з установкою, зробить їм запівдарма ,тому так і відносяться до свого обладнання.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #542 : 21:09:31, 08 Жовтня 2010 »
Та за що я й говорю. Накриті пластиковою бутилкою дісеки не завжди працюють довше від зовсім  не накритих. Але наведу досить свіжий приклад про головки. За останній тиждень була дощова погода. І згоріло в двох  клієнтів по головці. Причина одна - всередину попала вода (дощова). Але різниця тільки в тому, що в одного головка 3 роки, а в другого і року не вистояла. Так що тут гарантія сходить нанівець - ніколи не передбачиш що , як і скільки буде працювати.

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #543 : 21:17:48, 08 Жовтня 2010 »
Я бачив в людей, просто із недбальства самого хазяїна - висят кабеля як соплі, дісек не накритий від дощу.
Цікава причина неприкріпленого кабелю.
Купа випадків у нас уселі, де газди і газдині після професійної установки тарілки монтують і демонтують її на свій смак. Ненароком підгледів, як одна жінка вибігала з хати і крутила головку на Амосі до такої степені, що кабель вилетів з конектора, після чого, вона його просто запхала назад у гніздо. І ще є багато таких прикладів. В таких випадках, не треба допомагати таким людям за дякую, а брати певну плату, або вертати до тих ,хто їм ставив тарілку.Люди привикли, що свій у своєму селі, більш-менш, обізнаний з установкою, зробить їм запівдарма ,тому так і відносяться до свого обладнання.
Та ніт , я більш обізнаний з установкою і тому зразу бачу, коли вже накручено до мене. А коли накручено, то ціна автоматично накручується вдвічі. А хазяїн тепер подумає в другий раз, чи крутити йому, чи дешевше мене погукати. Та й іншому перекаже, а слухи по селі швидко розходятся.... Так і боремось за якість!!!

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #544 : 21:26:39, 08 Жовтня 2010 »
 дісек не накритий від дощу. І що цікаво - працює не один рік. В інших все ідеально, все на зажимах, все накрито, а десь в когось то дісек накриється, то головка. Нонсенс!!!
Цитувати
Не бачу залежності між накриттям дісека від дощу та часом його служби. При нормальному монтажі це не має значення. Я жодного разу не накривав нічим. Але  багато разів виймав неробочий з целофанових торбинок після чужих установок.
Є дісеки уже в пластмасовій коробці, я спочатку ставив голі дісеки ,а останній час почав прикривати обрізаною пластіковою пляшкою ,дісек має дихати. Свої дісеки я запхав під стріху(низька хата) один прикрив обрізаною пластіковою пляшкою. Що є факт, різниці в часі служби відкритого чи закритого дісека я не бачив, за виключенням ,обмотаного ізолентою і др (не дихає)
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #545 : 21:29:59, 08 Жовтня 2010 »
Це точно - не дихає!!! Вони запарюються. Я з самого початку накривав тільки пластиковою бутилкою.
« Останнє редагування: 21:32:31, 08 Жовтня 2010 від sattv1 »

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #546 : 07:21:33, 09 Жовтня 2010 »
і, дісек не накритий від дощу. І що цікаво - працює не один рік.
Накриті пластиковою бутилкою дісеки не завжди працюють довше від зовсім  не накритих.

Якщо на дісек попадає дощ то рано чи пізно він заржавіє і всередину попаде в нього вода, бо роз"єми "F" не герметичні..
Мав раз такий випадок - переставляв антену після іншого установщика, кажу давайте бутилку, господар каже що нема: "Ще не вигнав.." :2funny: :2funny:, я роз"яснив, що потрібен пластик.., на що він відповів, що не треба накривати, бо попередній майстер знав як робити і має бути ненакрито...     За півроку прийшов до мене за дісеком і вже казав що роби як краще..   
В целофанові торбинки точно ніхто не ставить дісеки, бо вони там потіють і це ще гірше.., крім того пластикова бутилка має знизу "дихати", тобто повинен бути знизу отвір для виходу конденсату - тоді і проблем не буде.., зрештою ще потрібно брати дісеки в нормального поставщика, а то були просто браковані партіїї - дохли самі по собі за тиждень роботи і волога тут ні при чому..
  тиждень була дощова погода. І згоріло в двох  клієнтів по головці. Причина одна - всередину попала вода (дощова). Але різниця тільки в тому, що в одного головка 3 роки, а в другого і року не вистояла. Так що тут гарантія сходить нанівець - ніколи не передбачиш що , як і скільки буде працювати.

І ще по поводу головок.. - не беріть євроскаїв, вже замічено що вони бояться вологи..через те і роблять тільки рік..  І так просто зі статистики - зі всіх встановлених мною головок фірми "Інверто" тільки одна сінгл за м-ць часу вийшла з ладу, решту роблять і понині, в той же час інших виробників тільки цього літа (постійно дощі були) замінив коло 20 шт.., в євроскаях всредині після дощів навіть хлюпала вода.. :)
« Останнє редагування: 07:25:59, 09 Жовтня 2010 від tosat »
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #547 : 07:30:10, 09 Жовтня 2010 »
, як одна жінка вибігала з хати і крутила головку на Амосі до такої степені, що кабель вилетів з конектора, після чого, вона його просто запхала назад у гніздо.

Цікаво що вона там шукала крутячи головку..? :2funny: :2funny:

Як головка вийде з ладу то візьми в 2 рази більше - хай їм буде наука, що при включеному тьюнері цього робити не можна.. :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #548 : 18:24:52, 09 Жовтня 2010 »
Це точно!!!

Відсутній toliktv

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +304/-0
« Відповідь #549 : 19:20:30, 09 Жовтня 2010 »
Цитувати
крім того пластикова бутилка має знизу "дихати", тобто повинен бути знизу отвір для виходу конденсату - тоді і проблем не буде..
Ну а чому з самого початку не поставити дісег в заводській пластиковій коробці?
Пластикова будилка не додає єстетичного вигляду антені. Добре, коли хазяїн не придає цьому великого значення, а  коли  придає? 
Ми трохи відклонились від теми, для цього обговорення треба ще  одну тему заводити.
СЬогодні затоварювався, подорожчало залізо- антени, кріплення на стіну, от й думаю накидати ще 50 грвн. додатково на комплект.  ПО ціні обладнання треба  з клієнтом рішати це питання_ я пропоную йому варіант "як у всіх", а є дорожчий, з якіснішими головками, й т.д. -нехай він вибирає ...багато людей просто некомпетентні  в ціх питаннях, приходиться  розяснювати....
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #550 : 14:49:55, 19 Жовтня 2010 »
А використовує хто дісеки 1 на 8? Щось не можу зрозуміти наскільки вони якісні. 2 роки тому ставив Ратековські і декілька з них і року не відпрацювали. Тоді вони коштували 120, а зараз 80. Ортоновські по 100, але якість їхню не знаю. Так не хочеться те реле 12В ставити...

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #551 : 15:00:11, 19 Жовтня 2010 »
Не знаю, я 8/1 Дісіек марки Patek вже особисто маю десь біля 2 років - поки проблем не було. Якщо вже не хочете брати 8 портовий, то беріть 10 портовий DiseqC CS-1001 (1/10)
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sergeny

• Старожило
  • Рейтинг: +250/-21
« Відповідь #552 : 18:49:02, 19 Жовтня 2010 »
Та працюють всі нормально.
Поставив декілька ортонів.Перед тим у самого був ратек - грім убив

Відсутній ekstrim_hx

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #553 : 22:16:29, 23 Жовтня 2010 »
дорогі установщики  хто і за яку суму може настроїти 75 градус , антена на даху 10 поверхівки , Сихів??? an24

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
« Відповідь #554 : 22:38:31, 23 Жовтня 2010 »
Вроді Ви мені сьогодні звонили  :2funny: 75 грн, чисто символічно, якшо все стоїть і нюансів не передбачається.
« Останнє редагування: 22:42:07, 23 Жовтня 2010 від Denja »

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3797
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2433
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3185
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3280
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4563
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich