Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 111239 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній VictorZ!

• Ветеран
  • Рейтинг: +289/-14
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #510 : 22:16:24, 16 Серпня 2010 »
Тут я так поняв одні специ зібралися... так от я скажу, якщо людина дійсно спеціаліст ,то мову за конкуренцію вести то гнилі отмазки,а знижувати ціну, і рахувати себе спецом, то якось не солідно дивиться в інших очах колег ,
VictorZ!  писав: Ми ставимо за 850...(він з міста де мешкаю і я) ......

так я ставлю за 950 - то мені що ображатись на VictorZ! ??? чи на те що такі як він збили у нас ціну до рівня 950??? якого нижче опускатись принципово не хочу, і пояснювати, чи доказувати клієнту, чому в мене така ціна, ніколи не збираюсь, клієнт сам вибирає те що хоче,............... то люди які не навчились ще добре ставити або не хочуть вчитись, хоча за ті гроші що вони беруть за установку, в їх бажання вчитись напевно нема.
Дозволю собі подискутувати трохи ( перепрошую за офтоп). На жаль, ми не з одного міста, хоча  Ви теж з Волині.  Бо в нас тільки ми ставимо.... :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:
Я  особисто не вважаю нижче свого достоїнства пояснити клієнту, чого в мене ціна на 100 грн. більше, ніж в конкурентів. Розказую про гарантію, який кабель ми ставимо, яке кріплення та інше. Причому, не наголошую, що хтось ставить каку, а я - цяцю. Клієнт часто не знає, що він хоче і здорова цікавість в цьому питанні ще нікому не завадила. І мова за конкуренцію - то не гнилі отмазки, ІМХО, а факт, з яким треба змиритися і на фоні установок з китайськими" "пластмасовими" гусаками" і дісеками, замотаними в целахвановий пакет або запханими в пляшку, пропонувати кращий варіант.
Я, наприклад, не полінуюся розказати клієнту що і як ми ставимо і врешті-решт поставити йому тарілку, тим самим заробивши собі гроші і відбивши в конкурентів клієнта. Тим більше, що 850 грн. - це  закупочна ціна комплекта помножена майже на 2, якщо, звичайно, не йдеться про ХД тюнер і алюмінієву тарілку 1,2м  з мотором або "квадриками"....
І на форумі, напевно, не тільки специ збираються, хоча, завдяки допомозі дописувачів, такими стають.
« Останнє редагування: 22:22:02, 16 Серпня 2010 від VictorZ! »
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #511 : 06:49:20, 17 Серпня 2010 »
 Я теж не вважаю за необхідне розповідати про обладнання. Клієнт хай сам вибирає підходить йому ціна чи ні. Ясне діло, що він надіється і так на мій професійний вибір обладнання, що я не підсуну йому туфту. А от тут , як кажуть можна наткнутись на підводні камні. Розрекламую наприклад цю головку чи дісек, а він возьме і накриється через 3 дні. Клієнту ж не докажеш, що можливо був скачок напруги або брак заводський. Мовчки міняєш і не стидно, бо я його не рекламував. Це якби я був власником завода цих головок чи тюнерів, то і давав би 100% гарантію.
Свіжий приклад. З головками і дісеками  ще по божому, а от з Ортоном 4100 чуть не влетів. Я його 2 роки ставив і ні один без нарікань. А от з останньої партіїї такі галімі пішли (блок живлення негодящий, гарячим не вмикається), що прийшлось міняти на Ортон 4160. Ці ще добрі. А в тих і схема уже не та, що 1-2 роки назад. Мабуть по підвалам почали їх штампувати

Відсутній Ankl

• Старожило
  • Рейтинг: +150/-0
« Відповідь #512 : 19:13:25, 17 Серпня 2010 »
Поставщики зі Львова казали так: що 4100С Поляки вже не випускають перейшли на 4160,4060 замість 4100, а виходить в Китаї ще все потужно працює вони тепер і пруть неліквіди, останній раз взяв підробку Ортор 4100СR остання літера так за вуальована- чи то "р"чи то "н"з антенкою . першим ділом знімаю кришку, дивлюсь на фільтр БЖ звик щоб хоч 47 МФ стояло, 33Мф вже кака.... а в Орторі взагалі 22Мф (я вшоці ) то повернув ті тюнера назад доплатив і взяв4060 хоч і втих вже пульт не такий як раніш йде.

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
« Відповідь #513 : 09:49:08, 18 Серпня 2010 »
Я 4100С теж вже не беру-один з трьох висне,ПЗ тільки до1.2.85(загр 1.03 максимум) бо через день -жтаг.Ставлю 4060,4160.

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #514 : 08:23:19, 03 Жовтня 2010 »
Шо там з цінами? Нема ніяких змін?

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #515 : 10:55:43, 03 Жовтня 2010 »
менше 800 грн/ точка не беремо+ кабель (тюнер типу 4100с)

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #516 : 13:26:21, 03 Жовтня 2010 »
800 і кабель вираховується окремо, так?

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #517 : 17:16:46, 03 Жовтня 2010 »
FinMark 660    по 3,5 грн/ м

Відсутній toliktv

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +304/-0
« Відповідь #518 : 19:14:32, 03 Жовтня 2010 »
Ціна установки з обладнанням 800 грвн. В цю ціну входить 20 м.кабеля Sprint690, перша прошивка тюнера безплатно, остальні по 25 грвн. Тюнер в комплекті Ортон 4060 (4100 не ставлю, так як  глючні за рахунок  неякісних підробок)
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній VANOS

• Старожило
  • Рейтинг: +221/-1
« Відповідь #519 : 18:30:43, 04 Жовтня 2010 »
Для того щоб оцінити дорого чи ні бажано все ж відштовхуватися від ціни закупки. І не всі дешеві халтурники так уже і погано ставлять. І не потрібно все ж себе дуже високо піднімати. Пам'ятаю в Чернівцях ще до віазаду розмовляв з консультантом з "Космосу", так він таке мені втирав, що все всі канали в скорім часі кодовані будуть і тільки спеціальні фірми типу їхнього "Космосу" тарілки ставити будуть, а всякі там халявщики не зможуть займатися установкою, ну і що з того, кілька вже років минуло і віазад своє лице показав і нічого хто має бажання той і ставить. Це ринок, можливо не цивілізований але ринкові закони і тут діють, є попит значить і буде пропозиція.
Між іншим для декого це робота, а для декого під-заробіток, а ще для декого просто хобі про всяк випадок щоб мозок не застопорювався.
Комусь заробок 200% а комусь і 5-10% достатньо.
А дехто бере тільки за роботу та транспортні витрати без ніяких там націнок на товар. Так що не ображайтеся кому як виходить.
 :-Р

Відсутній VANOS

• Старожило
  • Рейтинг: +221/-1
« Відповідь #520 : 18:39:37, 04 Жовтня 2010 »
В мене по останній прихідній накладні комплект вийшов ціною 458грн.
тепер підрахуймо 458+30%=595грн.-продажна ціна, плюс установка 100грн. от і виходить ціна 695грн.  класно як в рекламі майже 700 але на мозок не тисне, ніби дешевше. *-P

Відсутній ioan

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2442/-11
« Відповідь #521 : 18:51:03, 04 Жовтня 2010 »
Так що не ображайтеся кому як виходить.
 :-Р
Та херово воно якось віходить.Один 20 років тим займався, вклав в цю справу купу грошей, має купу знань, якісно все робить, і вимушений курити, бо прийшов гандон вася ,прибив цвяхом антену до ясена, злапав два спутника , а третего не получилось, сказав вуйкові що над його стр ихом того спутника нема бо він тіко над сусідовою хатою літає.Вуйко думає шо так воно і є і обидва вквасили сивухи і довольні.Ні хлопці не так воно має бути . Чогось чорножопі на базарі як стануть з своїми гранатами 3 рубля пучка в пучке три штучка , то така ціна від Донецка до Ужгорода. І хер вони дадуть гандонові васі торгувати хоть на копійку дешевше.
 Вчіться брати Українці, та де там в нас ще від козацтва на одну булаву 5 атаманів рвалось.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #522 : 20:38:36, 04 Жовтня 2010 »
9 жовтня, мені стукне 62 роки, проживаю у немалому селі, на відстані ,приблизно 25 км від трьох районів і 50 км від Івано Франківська,  і я не конкурую з іншими установщиками з районів бо нема такої потреби, пенсії вистачає. Установкою займаюся з часів аналогових, спілкуючись на форумі я навчився прошивати і робити простий ремонт, я дуже люблю цю роботу, за що дякую Ігору Горбасю який привів мене на наш форум і багато в чому допоміг мені ,хотя він проживає за 110 км від мене. Я хочу сказати на рахунок професіоналізма при установці SAT-TV ,Нема в навколишніх районах професіоналів, бо роблять свою роботу неякісно,на гроші, встановлюють неякісне обладнання, пусті тюнера, навіть б/у- хто не розуміється. Бачив  на продуктовому ринку як продавці тримають ціну ,але один і той  товар буває якісний і гнилий. Після таких районних установок, залишається купа проблем, народ думає що вони кращі, а потім до мене з питаннями. Я на місці і можу тримати обладнання в нормі, людям не прикажеш, кажуть:" на вкус и цвет товарища нет" До установщиків з Івано Франківська, у мене повага, але вони далеко .Ви праві, щоб освоїти якусь роботу ,треба спочатку викинути купу грошей, а потім цінити свій труд. Я прекрасно розумію хлопців, для яких ця робота,як засіб для виживання, так робіть так, щоб народ ішов до вас, так як я вже роки тримаюся одного магазина в Івано Франківську, де професіонали і Люди з великої букви (у них я беру товар по сатобладнанню)Я впевнений і знаю, що більшість користувачів нашого форума ,професіонали свого діла, і не рахуючись із своїм часом, кожен день віддають частинку своєї душі, знань, здоровя ,для допомоги іншим .Дякую!
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #523 : 08:03:03, 05 Жовтня 2010 »
Колись у Львові (десь до 2003-2004 років) було  значно менше
людей (десь 10-15 чоловік), що займалися серьозно установками САТ ТВ , була негласна
домовленість тримати одну ціну на рівноцінний комплект обладнання ,
зараз добавилося досить доморощених плиточників-пічників-студентів
 з ними домовитися НЕ МОЖЛИВО !, Бачив кількох львівських установщиків-
своїх колег , ціни приблизно однакові - 750- 800 грн (тюнер 4100с) -комплект на 1 точку,
 порішили у кого буде менше 750 грн ( звонити по оголошенню ) робити їм порожній виклик
десь у Винники -Зимну воду - Солонку-Старе село-Сихів та тепло їх там зустріти,
 можливо на перший раз буде просто профілактична розмова без
массажних робіт бітами , це не попередження і не погроза , просто ТАК Буде!

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +275/-0
« Відповідь #524 : 08:31:49, 05 Жовтня 2010 »
Люди, думайте що пишете

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3797
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2433
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3185
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3280
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4563
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich