Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 111373 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #375 : 07:21:20, 15 Вересня 2009 »
Тоді вже "Дошка встиду..."  An14

І всі дружно почнуть топити в лайні своїх конкурентів :2funny: :2funny: :2funny:

Логічно, але цей процес так або інакше неминучий і вже давно триває  :2funny: Земля ж не припинила ще обертатися  O0 An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
« Відповідь #376 : 07:25:17, 15 Вересня 2009 »
щей до того матимете більше геморою(головної болі)!

ОФФТОП: Тоді вже треба додати, що в даному випадку геморой - це головний біль задниці :2funny:  An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній kovall

• Старожило
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
« Відповідь #377 : 07:52:28, 15 Вересня 2009 »
ви що прикалуетесь!!! у мене тоже конкурентів куча, які ставляють по 850 ортони, я ставляю тіки скайфлай 750 зробив на ньому заставку свого магазину хотя він стоїть як і ортон, якщо звонить кліент і питає по чом у вас антена, я йому кажу 850, 950, 1050, він питає яка різниця між ними ну всі говорять тюнер різний, а я кажу кронштейн, головки, дайсик в корпусі, кабель финмарк, потім уже називаю скайфлая 750 і кажу ціну 1050, кліент погоджуеться ну і ти звісно якісно виконуєш роботу знаючи що заробіток більше чим 250 грн, гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ  на рік, обяснив гарно людині як користуваться приймачем, я теж плачу податок, і з конкурентами ніколи не сварився, а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни занижать неправильно я маю в місті 2 магазини, по компютерних запчастинах систем відеонагляду і сат тв, люди йдуть де специ сидять які кумекають як воно працює, а які вже лохонулися то всеодно приходять просять прошиваю, переробляю! просто я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :( 

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
« Відповідь #378 : 10:35:49, 15 Вересня 2009 »
Ставлю по 900-950 грн.(Ортони,Глобо,Євроскай)залежить від ціни на ресивер).Дорогі реси практично не беру-попит дуже слабкий(ХД навіть не питають).Ажіотажу практично нема...так 1-3 установки в неділю(але в основному на 4 супутники).Опени не беру із-за поганої якості підробок(згадили цим хороший рес).Думаю надалі попит навряд підніметься :( .З kovall 100% згідний-свою роботу треба НАЛЕЖНО цінити,а не продаватись за сотню.
« Останнє редагування: 10:38:06, 15 Вересня 2009 від zloj vitos »

Відсутній sergeny

• Старожило
  • Рейтинг: +250/-21
« Відповідь #379 : 18:45:46, 15 Вересня 2009 »
1. гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ  на рік,
2.   а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни   занижать    неправильно
3.  я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :(
1.А що ЦВІТНА І НА ФОТОБУМАЗІ має пріорітет ? Не в фотобумазі діло, а в виконанні цієї гарантії.
2.Неможу зрозуміти вас зовсім.То ви прошиваєте дешевше,то ви жалієтесь що мало заробляєте.ВИ Ж САМІ СКИДАЄТЕ ЦІНИ  :(
3.Згідний.Друг продає штани які в закупці стоять 200 гр. за 300 :o (причому в наметі,попиваючи пиво).І після цего ніяких гарантійних випадків...
А тут наробишся...
Але ми самі до цего довели.Дивимся на клієнта,і стараємся один в другого вихватити....

Відсутній Ankl

• Старожило
  • Рейтинг: +150/-0
« Відповідь #380 : 19:01:01, 15 Вересня 2009 »
to kovall... перепрошую мо не втему, я теж ставив SkyFly 750 але одного разу помітив що якість картинки у цих тюнерів якась неякісна, замилена (по НЧ), чи то партія мені така трапилась???

Відсутній гуцул

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
« Відповідь #381 : 20:58:40, 15 Вересня 2009 »
в нас у закарпатті ставлять з ортоном 4100с по 650 грн працювати не можливо конкуренція страшна

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #382 : 21:23:17, 15 Вересня 2009 »
За що боролись,-на те і напоролись...

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #383 : 21:54:57, 15 Вересня 2009 »
Суто установка, питаються у мене, 20 долл + розходи, без всякої конкуренції, бо у нас всі так. Попит на дешеві системи (це для власників магазинів), бо не маю до чого привязати більшість клієнтів, там де я беру.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній орлик

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +12/-0
« Відповідь #384 : 14:58:15, 20 Вересня 2009 »
Повністю з усіма згоден. Можливо і подорожча, але не більш ніж на 50 грн. Хіба що опт в закупці піднімуть. А з своїх людей я точно дерти три шкури не збираюсь , всерівно на цьому не озолотюсь, так хоч згадуватимуть добрим словом.Це в місті можна дерти, бо друг дружка знать не знають, а марку хвірми треба держать. А додаткові заробітки завжди є - то ключ на Інтер, то на Інтер+, то нові канали , то прошивка (і не за 5грн, як дехто проскреготав). Та й ніщо не вічне, бо і сварочкою поварят, і молнія бахне, так і живем від випадку, до випадку.  100% праві, конкуренції вже нема, бо антен вже наставили всі хто хотів і не хотів. Удачі всим!

Відсутній cheater2

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +10/-8
« Відповідь #385 : 13:47:27, 18 Жовтня 2009 »
От і я кажу розвилось кулібіних які за пляшку пів вулиці розставлять)))))

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #386 : 15:39:25, 18 Жовтня 2009 »
І що..?
Нам потім робота буде.. :), все одно вони якісно не зроблять.. та і кабель кладуть самий дешевий..,
мав купу випадків коли виїзджав на місце після тих горе установщиків, так умудряються зимою ставити антену прямо під деревом, ще щось показує, поки листя не розпуститься, і не відомо чого вони так роблять - і так рівень сигналу занижений зразу видно.. - хіба що хочуть випити ту півлітру поскоріше.. :2funny: :2funny: :2funny:
Багато бачив установок коли економлять кабель - протягнути 5 метрів дальші і вже нічого не мішає..ще зустрічав такі випадки коли немає вищої драбини.. :)
 Запамятайте приказку Андроїда-80:

Скупий платить двічі,
дурний тричі, ну а
лох платить все життя..

Свою роботу (зроблену фахово, а це приходить з досвідом) потрібно належно оцінювати, особисто я на установку, (або переробку) в еквіваленті менше ніж за 20 у.е не поїду...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній kovall

• Старожило
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
« Відповідь #387 : 15:48:53, 18 Жовтня 2009 »
1. гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ  на рік,
2.   а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни   занижать    неправильно
3.  я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :(
1.А що ЦВІТНА І НА ФОТОБУМАЗІ має пріорітет ? Не в фотобумазі діло, а в виконанні цієї гарантії.
2.Неможу зрозуміти вас зовсім.То ви прошиваєте дешевше,то ви жалієтесь що мало заробляєте.ВИ Ж САМІ СКИДАЄТЕ ЦІНИ  :(
3.Згідний.Друг продає штани які в закупці стоять 200 гр. за 300 :o (причому в наметі,попиваючи пиво).І після цего ніяких гарантійних випадків...
А тут наробишся...
Але ми самі до цего довели.Дивимся на клієнта,і стараємся один в другого вихватити....

1. Про гарантію Цвітну, мова про те шо кліент дивиться хоть на щось де єсть печатка, і куди він може звернутись якщо щось трапилось, а не те що дядя Вася поставив і смивсь!!!
2. а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили, це я конкурентам щоб не портити відносини, і щоб теж звертались!!

Відсутній carder

• Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • Рейтинг: +322/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
« Відповідь #388 : 16:00:07, 18 Жовтня 2009 »
Ядо продажу відносин немаю, а по установці скажу установити комплект на три голови у нас коштує 150 грн, а при виїзді клиент оплачуе 3грн\км, поставити просто антену додаткову 100 грн, прошивка 40 грн, поправити антену яку по будь яким причинам було розвернуто 50 грн. Ось такі ціни в нас.
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
« Відповідь #389 : 20:00:19, 18 Жовтня 2009 »
Дуже дешево. Зле.

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3797
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2433
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3186
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3281
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4563
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich