Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 111080 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній fox-taras

• Старожило
  • Рейтинг: +2606/-6
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #615 : 12:49:39, 08 Січня 2011 »
А навіщо їх вертіти..? :), що стане більше каналів показувати..?Роблю висновок що ви тільки вчитеся, бо нормальний майстер встановлює тарілку один раз і більш ніхто ніколи до неї не заглядає - навіть коли старі супутники міняються на нові - запас сигналу позволяє..
Також нормальний майстер (не базарник ) встановить кабель відповідної якості та головки, котрі точно працюють роками, бо навіть зараз є такі (наприклад фірми Інверто) на котрі дається 5 років гарантіїї..
Неправий ти брате і базарники мають якісний кабель і головки інверто.Це я про себе.
« Останнє редагування: 12:53:34, 08 Січня 2011 від fox-taras »
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #616 : 13:30:08, 08 Січня 2011 »
Цитувати
Неправий ти брате і базарники мають якісний кабель і головки інверто.Це я про себе.
Тут мова, не про Вас конкретно. Так ми всі Вам віримо і знаємо  ca.,
 Просто існують деякі надто жадні клієнти які за 5 коп. подавляться. Дуже зле коли так само до роботи підходять і деякі ну дуже жадібні установщики, які ставлятиь кілєнту "все найдешевше" і такий жадібний клієнт йде до них. А через пів-року - максимум  рік  починається - не показує вирвана віртом наспіх поставлена та погано закріплена антена, потріскав кабель, вийшли з ладу дешеві конвертори, дешевий китайський 4100С і тд.тп.
« Останнє редагування: 13:34:20, 08 Січня 2011 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній evgbut

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +44/-0
« Відповідь #617 : 13:49:48, 08 Січня 2011 »
Є дуже жадібні установники яких я зачипив за живе , а за головки скажу таке 1стоїть перша пауксис на сіріус уже років 10 ,2 євроскайки амос хотберд років 5 ,абс єроскай 3 роки і 36теж євроскай ну ця ще новенька  ca.,

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #618 : 14:37:48, 08 Січня 2011 »
дешевий китайський 4100С і тд.тп.
Млін, я б такий навіть кумові не поставив би, після того, як попав на цілий ящик цього "добра" - ледве викрутився.  Тепер навіть в його сторону не дивлюся - алергія!
« Останнє редагування: 14:47:00, 08 Січня 2011 від slavon »

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #619 : 14:55:04, 08 Січня 2011 »
Є дуже жадібні установники яких я зачипив за живе
Добре тобі, коли ти цим уже 10 років не займаєшся, а ми просто сьогодні стараємся на хліб заробити. А з іншої сторони, я не говорю про ваш регіон, а у нас десь років 5-7 назад, антени ставили по 1100-1200 грн. Я пізніше їх ставив коли ціна була 650 - 700 (650 це я ще як новачок починав - не судіть строго). Так тут треба ще розібратись хто жадібніший установник. Всі вершки надібрали ще тоді. Мені особисто ставили дві антени інші , на 200 грн дорожче від того що я сам зараз ставлю.

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #620 : 17:24:27, 08 Січня 2011 »
 А мені пох@й хто і що ставив :2funny: Коли їду на доробку, то заздалегідь домовляюсь за ціну. Ціна роботи 150-250 грн.(ремонт чи доробка чужої антени), а це іноді і повна перестановка тарілки з заміною комплектуючих(LNB,дісек,мультифіди,кабель). От мене одне смішить, що стоїть вже 10 років, хоча поставлене роки 2-3 назад... O0 *-A А воно фізично стільки не простоїть, бо строк експлуатації "харківчанки" по госту - 24 місяці!!! Вона років через 5 стає від 10 до 70% рижа, а це показник? Мабо польське стоїть довше і це перевірено часом, но і ціна тоді матеріалів була в 3-5 разів дорожче теперешніх комплектуючих. ca., Хтось писав про "дешевий кабель"? Народ, не смішіть мої "яйця"!!! :2funny: RSI RG6 USA STANDART, який в народі має кличку - "піся" через два-три роки тріскає і натягує воду з "наслідками" фізично довго не живе!

ЗІ. От читаю весь цей флуд і самому приходиться флудити... :-Р Хлопаки, дешеве то є гамно і воно довго не живе... То навіщо тут вішати лапшу про євросатовські голови, які віджили максимум 3-4 роки і були замінені в 70% випадків з пропаданням сигналу і т.п.??? *-I

Відсутній carder

• Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • Рейтинг: +322/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
« Відповідь #621 : 17:30:25, 08 Січня 2011 »
Почитав цю тему 70% маячні написано є товар дешевий для жадібниг клієнтів, є середній для пересічного громадянина і  є якісний для тих хто ставить на довгі роки от і вся делема даної теми.
Такщо ставимо те клієнтові на які гроші він може розраховувати. O0 ca., *-I
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #622 : 17:42:17, 08 Січня 2011 »
Сергій, звісно, що пишуть всяку хрєнь і самому стає смішно від тих "євроскаїв"... :-Р Пішла ностальгія: років 6-7 назад були популярні євросати(тікі подовгуваті чорного кольору), то 70-90% їх вже замінено і не через те, що витріскала пластмаса, а через те, що втратили герметичність! Ось недавно пробував реанімувати "інваком", які простояли 11 років і скажу, що безрезультатно. :'( В кінці-кінців поставив інверто "мільти"(тонкі). і думаю, що років 10 теж простоять...

Відсутній evgbut

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +44/-0
« Відповідь #623 : 19:23:31, 08 Січня 2011 »
Цитувати
А з іншої сторони, я не говорю про ваш регіон, а у нас десь років 5-7 назад, антени ставили по 1100-1200 грн
.
У нас було 1300-1370 з одною головою таз 1.20 і голдкарта виасата тюнер хумакс

Відсутній vadets

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +12/-1
« Відповідь #624 : 22:43:06, 08 Січня 2011 »
А я скажу, що конвертор евроскай досить не погано зроблений. Я тут одного розібрав і був приємно вражений рівнем герметичності. Брак зустрічається, але рідко. В мене попало 3 шт одновиводних за три роки. Виявились при відстройці мультифідів. Мабудь сотні дві за цей час виставив. І один відказ був під час експлуатації. Не сказавби, що вони так уже тріскають. Один раз приходилось міняти - тріснули ковпачки. Забув запитати коли ставили. Видно що давно - тюнер ще арионообразний. А Інверто теж китайські. І не факт, що і там брак не попадає. А ось кабель РСІ це зло. Про 4100 теж поганого нічого не скажу. Нормально вони працюють. Чим більш наворочений, то менш надійний. На днях принесли на ремонт IP-box 910. Дивились і до мене. Похоже повний гаплик йому, а які гроші. Запропонував йому ORTON HD 403p - погодився.
Попередив що лінукса в ньому нема - почув у відповідь, щоб з ним розібратись, то треба пів життя на це покласти. Типа нема і добре що нема.

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2914/-13
« Відповідь #625 : 08:18:02, 09 Січня 2011 »
А навіщо їх вертіти..? :), що стане більше каналів показувати..?Роблю висновок що ви тільки вчитеся, бо нормальний майстер встановлює тарілку один раз і більш ніхто ніколи до неї не заглядає - навіть коли старі супутники міняються на нові - запас сигналу позволяє..
Також нормальний майстер (не базарник ) встановить кабель відповідної якості та головки, котрі точно працюють роками, бо навіть зараз є такі (наприклад фірми Інверто) на котрі дається 5 років гарантіїї..

І я у Тараса беру весь товар , і у мене ( правда єдиного на весь ринок ) теж є якісний кабель ,
і установки у мене з річною гарантією та безкоштовною прошивкою , що правда на 50 грн.
дороще від інших , так що тут на рахунок базарників полегше , у чому моя вина що мене
кваліфікованого спеціаліста доля вимусила вийти на ринок ? Впевнений що тут у нас на
форумі куча народу з вищою технічною освітою теж на ринку промисляють !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній jocoka

• Ветеран
  • Рейтинг: +102/-25
« Відповідь #626 : 09:25:04, 09 Січня 2011 »
Тріснутих Евроскаїв я ще незустрічав но Пауксисів дуже багато.

Відсутній sattv1

• Постійний користувач
« Відповідь #627 : 09:26:47, 09 Січня 2011 »
А я скажу, що конвертор евроскай досить не погано зроблений. Я тут одного розібрав і був приємно вражений рівнем герметичності. Брак зустрічається, але рідко. В мене попало 3 шт одновиводних за три роки.  Про 4100 теж поганого нічого не скажу. Нормально вони працюють.
Євроскай по характеристиці -яка ціна така якість- перепльовує всі інші. Відсоток відбраковок не такий вже великий. Приблизно на 100 антенн в цьому році  від затяжних дощів восени (розгерметизація) згоріло не більше 5шт. А ще проблема є з цими головками - на одному супутнику пропада сигнал з однієї частоти. В основному це на Хотбірді канал ОРТ на 12597. Теж мабуть 3-4 замінив.
А з іншої сторони, як установок тепер все менше, то хоч на ремонті тепер можна  заробити.

Відсутній KYJIAK

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +374/-3
« Відповідь #628 : 10:07:37, 09 Січня 2011 »
Хотілось би, щоб тих хто хвалить євроскаї, нарвались як я в тому році.Із 60 штук головок які були поставлені протягом місяця, до 10 прийшлось міняти..на протязі півтора місяця, а потім ще пару через зиму..ох я наїздився по районі.Особисто мені подобались шарпи які ми ставили років 5 назад . а ви роздули цілу тему про дешеву продукцію..
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Відсутній vova-sp

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +60/-1
« Відповідь #629 : 11:29:48, 09 Січня 2011 »
Євроскай обмотати iзолентою i вода не затече. Ми перейшли на 60 антену i ставимо тiльки Євроскай сигнал добрий на них. Пробував пауксис сигнал менший на тiй же антенi 60. :)

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3797
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2433
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3185
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3280
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4563
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich