Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
KYJIAK:
Волинь. 900 грн з Ортоном.Прошивка 30 грн.Ціну тримаємо таку вже 2 роки. Я взагалі не можу зрозуміти людей які ставлять по 500-600 грн.Невже не розуміють що свою працю треба цінити.
fox-taras:
Всі добре розуміють але ми українці і цим все сказано.
Ankl:
або панікують, хоч що заробити....доречі, я питав що брати за обслуговування тарелі за викликом: налаштування, заміну головки чи дісека , кабелю.... що почім , бо бачу цю тему таки не помітили , хочеться прицінитись , бо коли буду брати забагато- більше не покличуть , замало- ненабігаюсь...нащо така робота тоді потрібна.
fox-taras:
Можете підправити кожен для себе ,ціни приблизні.
NAZAR:
у мене така робота(негантійна) стоїть 100 грн,не враховуючи комплектуючі.Якщо по місту.Якщо виїзд-приблизно 1,5 грн за 1 км проїзду.За менше розмови не буде.Адже це по перше висотні роботи(все що вище 1,6м),по друге виїжає бригада з 2 чоловік,розгортає обладнання,а по третє-яка в хрен різниця-строїти нову тарілку чи стару.Доречі після заміни головки все одно треба настраювати і передивитись і підстроїти інші супутники на цій антені.Якщо хочуть дешевше-кажу звертайтесь до незареєстрованих халтурщиків.але через місяць-півтора все одно приходять бо обслуговувати взагалі не дуже хто хоче.Кожен хоче лише нових установок і зрозуміло чого.Якщо чесно,то і я не горю великим бажанням до такої роботи.і спеціально на ремонт ніхто не їде-тільки коли є виїзд на установки.Не подобається-ваше право виконувати негарантійний ремонт в кого хочете.
Навігація
Go to full version