Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
andrik:
в вас хоть ціни помірні... за 750-900 в Жовкві навіть ніхто слухати не хоче... тут купа самоучок які візьмуть на радіоринку самий галімий комплект за 450 грн і ше максимум 100грн за установку і ходять супер дешевими майстрами... а про хлопців з рави-руської я взагалі мовчу були такі моменти шо тарілка на три голови + лемберг вони ставили за 370грн зараз ніби трошки підняли до 500....
bsazp:
м. Запорiжжя:
тази - Харкiв 0,95
голови - General Satellite або Eurosat
кабель - FinMark RG-6
ресiвер - Orton 4100C або 4160
цей бюджетний комплект фiксована в мене вартiсть 900 грн або всi в сад :)
dozent:
--- Цитата: Uras від 08:44:53, 19 Квітня 2010 ---А в нас на квитанції про оплату світла така реклама
Телевізори Електрон від 769грн
Супутниковий тюнер від 187грн
Супутникова антена в коиплекті з тюнером від 387грн.............
Прошивка 3грн
Наскільки мені відомо за встановлення беруть 100грн з яких майстер получає 40грн :2funny:
За любий виклик майстра до дому для ремонту антени клієнт платить 120грн з яких майстер получає теж 40грн :-Р
А майстри повні тормоза :2funny:
--- End quote ---
Той не дивно, що тормоза. Розумну людину за такі гроші працювати не заставиш, не те що кумекати головою та підвищувати свою кваліфікацію
satamator:
Львівська обл, Стрий.
Дракон з Ортоном4100 поставити ціню в 700 грн. Ціну ледве тримаю, мудакуваті конкуренти за 550 грн ставлять. Трохи дорожче обладнання майже не продається, я вже мовчу про поворотки, ХД ресивери. До шарінгу не підключаються (хто хоче , не має інтернету; хто має інтернет, не хоче платити), зате ниють , що нема чого дивитися. Трохи виручає прошивка ресиверів ( з ноута на місці прошиваю всі моделі ресиверів, які продавались в нас на заході), зі свого клієнта 10-15 грн, з чужого 30-40 грн.
jocoka:
В Закарпатті ціни на 4100с ростуть потрохи з19,5 вже 22,5.
Навігація
Go to full version