Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
skif001:
fox-taras-- сервісні послуги.7z --внутри Додаткові сервісні послуги
fox-taras:
--- Цитата: NAZAR від 05:46:34, 02 Травня 2010 ---у мене така робота(негантійна) стоїть 100 грн,не враховуючи комплектуючі.Якщо по місту.Якщо виїзд-приблизно 1,5 грн за 1 км проїзду.За менше розмови не буде.Адже це по перше висотні роботи(все що вище 1,6м),по друге виїжає бригада з 2 чоловік,розгортає обладнання,а по третє-яка в хрен різниця-строїти нову тарілку чи стару.Доречі після заміни головки все одно треба настраювати і передивитись і підстроїти інші супутники на цій антені.Якщо хочуть дешевше-кажу звертайтесь до незареєстрованих халтурщиків.але через місяць-півтора все одно приходять бо обслуговувати взагалі не дуже хто хоче.Кожен хоче лише нових установок і зрозуміло чого.Якщо чесно,то і я не горю великим бажанням до такої роботи.і спеціально на ремонт ніхто не їде-тільки коли є виїзд на установки.Не подобається-ваше право виконувати негарантійний ремонт в кого хочете.
[/quote
Яж ненав'язую свої ціни.Це для кого написано-------Можете підправити кожен для себе ,ціни приблизні.
--- End quote ---
fox-taras:
--- Цитата: skif001 від 07:18:39, 02 Травня 2010 --- fox-taras-- сервісні послуги.7z --внутри Додаткові сервісні послуги
--- End quote ---
так вийшло просто непобачив що 2 файли одинакові а витерти незміг.
Wasja:
Сьогодні їздив на виклик доробляти після горе установників з Рави-Руської які встановили на одній стіні одна біля одної дві тарілки питаю господаря чого не поставили на твіни на що вони йому відповіли що ЯКЩО ТЮНЕРА СТОЯТЬ В РІЗНИХ КІМНАТАХ ТО ТРЕБА СТАВИТИ ДВІ ТАРІЛКИ більшого маразму я ще не чув тоді виходить якщо два тюнера в одній кімнаті то тоді можна це по порше по друге другого тюнера вони так і не підключили тому що тюнер Глобо 4000 без ВЧ-вихода, а телевізор Електрон сказали купити перехідник, а який не сказали. Ось я приїхав, а вона мені дає перехідник Скарт-Тюльпан і каже установщики сказали купити, а як його установити. Я встановив розєм Скарт в телевізор поміняв радіоканал підключив тюнер і о чудо рівень сигналу на частоті 11766 на Сіріусі 37%. Питання до господаря скільки ви заплатили- 1000 гривнів(комплект з установкою 500 грн) які гроші така і робота. :'( :-Р Одного не розумію чи вони не вміють настроювати чи просто не хочуть. І коли наш народ зрозуміє що якщо людина не цінує (500грн) своєї роботи то гріш ціна цій роботі. ca.,
Ogirok:
Ну в мене таке враження склалося що то ділки винаймають постійно нових (невідаючих) хлопців за пів дурно, тому такі ціна-якість.
Навігація
Go to full version