Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ігор Горбусь:
Wasja - так воно в житті є !!!
Хлопці не переймайтесь !
Ціни старі , до подорожання
та до скачка доллара !!!
дядя Міша:
Пару тижнів взяв у Гріши 3 польські системи :Оптікум і два x-800 ,при установці x-800 відказав пульт ,не спрацьовуе кнопка \червона\ включення і виключення тюнера,а як покаже себе сам тюнер не знаю?А ціни ой....ой... >:(
andre33:
Не так все зле !
Спеціально дзвонив по першому номеру 8-066-80-550-80
решта телефонів -не беруть трубку ,
підняла трубку дівчина , сказала ,що установка
коштує 85 у.е. + дорога (бензин) тюнер типу Гробо 4100с ,антена 60 см
запитався про Віасат , сказала , що треба ставити антену з 3 головками
за 60 у.е. + тюнер Стронг з карткою за 498 грн
дядя Міша:
Найдешевша польська система "ОПТІКУМ" тепер в Ів-Франківську коштує всередньому 500 гр. + я беру за установку-100 гр. іто не з усіх поскільки я проживаю в селі,а що до горе установщиків скоріше це і є тіж самі фірми які беруть файні гроші а толку від них небагато ,після них залишаються купа проблем які приходиться розхлебувати мені.Небуду конкретно на когось вказувати але я переконався на собі коли звернувся про допомогу в одну із фірм одного з районів допомогти виставити тарілку на 75-80-90*.Приїхали,походили ,поставили тарілку на 40* в діапазоні C,взяли 150 гр.за головку,100гр,за установку і 30гр. за бензин.Я спокійно спостерігав за їхніми діями бо на той час хворів,а через два тижні зняв іхню тарілку ,знайшов місце для труби і знайшов потрібні мені супутники.Доречі у мене 5 тарілок і всі на трубах в різних місцях,бо така місцевість і хата низька.Я прихильник якісного монтажа\ми ж усі постійно вчимося\,а тарілки я кладу з часів аналогових систем.Добре мати доброго установщика в кожному селі,звісно за відповідну плату за установку і дальнійше обслуговування.
andre33:
100 грн за роботу , може у вашому регіоні то норма , по Львову
у середньому 170-190 грн за простий варіант установки- свою працю
треба шанувати .
Дядя Миша , цікаво як то та фірма вам втулила 40 градус , там у С діапазоні
лише кілька программ , а вам мабуть було потрібно зовсім інше ?
Ви ж , бачу , розбираєтесь у Сат ТВ - пишете у вас 5 антен !
Навігація
Go to full version