Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (39/187) > >>

postullat:
а може  :knuppel2: тих установщиків тай діло з кінцем)))

remax:
Ні! Спочатку купимо дешевих комплектів! :2funny:

andrey:
читаю читаю  але я не згідний зі всім шо написано више про підвищення ціни... я тарілок неставлю непрошиваю. цікавлюсь так для себе... але ж є такі люди які не мають стільки багато грошей. (суджу сам по собі ) працюю на державній роботі як зарплата була мала так вона й лишаеться а ціни то все підіймають.. але сат тв вже цікавлюсая 2 роки  купив б/у антену і аналоговий тюнер потім помаленьку відкладав з зарплати гроші купив опена 100 а потім  трохи доплатив купив дебокса  пізніше  скайстара...  (трохи в батька гроші позичив ) сам собі поставив... як би правда не наш цей форум то я б не дивився того всього ( велике дякую форуму і робітникам його )
але ж все таки треба думати про простих людей.

tosat:

--- Цитата: andrey від 10:59:12, 16 Листопада 2008 ---читаю читаю  але я не згідний зі всім шо написано више про підвищення ціни... я тарілок неставлю непрошиваю. цікавлюсь так для себе... але ж є такі люди які не мають стільки багато грошей. (суджу сам по собі ) працюю на державній роботі як зарплата була мала так вона й лишаеться а ціни то все підіймають..

--- End quote ---
Тут я з тобою зовсім незгідний.. - подивись як ціни на харчі за останній час зросли, і ніхто не возмущається - всі купляють, вчора он був на нашому продуктовому ринку, то чуть не випав: курячі яйця вже по 1.50 грн...
В мене дружина теж працює дерслужбовцем і ще кредит сплачує, особисто я отримую пенсію (по групі) 544 грн - попробуй проживи..
Я краще взагалі не буду нічого робити, ніж робити дешево та погано..
Постійно як якісь зміни каналів то постійно перескановую та заношу на комп, а тьюнерів всі різні і не один...
Словом - хто не може заробити і заплатити за відповідно виконану роботу: хай робить сам - взагалі буде безплатно..
Зі: наші дешеві прошивальщики на саме більше що спроможні так це шнурочком з тьюнера в тьюнер.., до речі замітив, що клієнти до мене якраз  через те і приходять, щоб було мах.каналів та нормально посортованих - деколи навіть і самі більше платять коли бачуть кінцевий результат.. 
Вибач що сумбурно, але вже наболіло.., коли влада та держава про людей не дбає, то чому я повинен бути благодійником...   :(
До речі, про те обладнання що Ти придбав : позичив би 2 роки тому трохи грошей і взяв би хоча б Опена Х800, в кінцевому результаті обійшлося б дешевше...

Wasja:

--- Цитата: andrey від 10:59:12, 16 Листопада 2008 ---читаю читаю  але я не згідний зі всім шо написано више про підвищення ціни... я тарілок неставлю непрошиваю. цікавлюсь так для себе... але ж є такі люди які не мають стільки багато грошей. (суджу сам по собі ) працюю на державній роботі як зарплата була мала так вона й лишаеться а ціни то все підіймають.. але сат тв вже цікавлюсая 2 роки  купив б/у антену і аналоговий тюнер потім помаленьку відкладав з зарплати гроші купив опена 100 а потім  трохи доплатив купив дебокса  пізніше  скайстара...  (трохи в батька гроші позичив ) сам собі поставив... як би правда не наш цей форум то я б не дивився того всього ( велике дякую форуму і робітникам його )
але ж все таки треба думати про простих людей.

--- End quote ---
Цілком з Вами згідний, що про людей дійсно треба думати, і в мене нераз була така клієнтура що рука не піднімалася взяти більше в таких випадках роблю клієнту хорошу знижку але домовляюся з ним щоб говорив що заплатив як положено. Всі ми люди і всі розуміємо проблеми інших. Але зрозумійте і Ви мене коли після цих горе установників Він приходить до мене і просить поправити тарілку бо вже нічого не показує, а установники приїдуть тільки тоді якщо будуть мати заказ на установку, то як Ви думаєте цей мужик зекономив чи переплатив. Чому я повинен задарма допрацьовувати чиюсь халтуру. По друге після деяких маніпуляцій пультом тюнер переводиться в заводські установки і знову клієнт біжить до мене тому що це по його вині і ніхто йому не приїде за 70 км прошивати тюнер або самому йому його везти туди. І як Ви думаєте цей мужик багато зекономив- так багато тому що моя добра душа його пожаліє і тарілку поправить і тюнер перешиє, а у виграші зновуж ті горе установщики. *-Y

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version