Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
tosat:
--- Цитата: andre33 від 16:16:21, 16 Листопада 2008 ---Не так все зле !
Спеціально дзвонив по першому номеру 8-066-80-550-80
... дівчина , сказала ,що установка
коштує 85 у.е. + дорога (бензин) тюнер типу Гробо 4100с ,антена 60 см
--- End quote ---
Хтоби сумнівався.. :)щоб робити майже за безплатно..
Це просто рекламний трюк, а кінцева ціна завжди більша..
У нас тут теж деякі базарники ціну говорять 600 грн з установкою, а по приїзду на місце ще доплюсовують кронштейн, дюбеля, "F"-ки, а також кабель і його кріплення - кажуть - це в комплект не входить.. ;D
andre33:
Деякі беруть ще за підключення by........ , типа звонять , щоб дали сигнал
з супутника :2funny:
kandrij:
Ми в себе після равських вже стільки антен переставили за 250 грн. ,бо ставлять вони як швагро tosata,особливо коли установка зимою.У них стандартне кріплення 40см.,пласмасові анкера 10см. і кабель(дешевшого небуває).Сусіди тих кому ми переставили більше до равських не звертаються.Тепер на рахунок дешевизни,не
так у них все дешево,але люди дізнаються про це під час установки.Так що нічого страшного не має.Їм прийдеться працювати якісніше,а значить дорожче,або піти з ринку.
Wasja:
Радий чути ще братів які шанують свою роботу і не люблять халявщиків. Піднята мною проблема бачу зачіпила багатьох. Ну що ж спільними зусиллями я думаю МИ всіх переможемо. *-P
zloj vitos:
Хочеться в це вірити...але...Ось приклад-сьогоднішній.Приходить клієнт-запитує ціну,та коли встановите,а потім....іноді смішно-його слова" Я зараз сходжу напроти спрошу(напроти друга контора(тільки в цьому році почали ставити і деякі установники вже після них переороблювали) а потім через 10 хвилин прийду до вас"-сміх иа й годі.Не мій клієнт.Просто вони(навпроти) ціну не держать і свою роботу не цінять-та й прапор їм... ;D
Навігація
Go to full version