Автор Тема: Бж Arion 1700  (Прочитано 836 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« : 20:44:58, 19 Вересень 2009 »
на виході бж -0в..перевірив всі кондюки, замінив 2в265-результат -0 на стабілітроні 905 напруга 3,3v а має бути 18 може хтось порадить?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #1 : 20:53:45, 19 Вересень 2009 »
оптопара,TL431,опора потрібно перевірити, а буває, що і шим з дефектом попадається.

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #2 : 21:16:24, 19 Вересень 2009 »
оптопару замінив.431 теж,стабілітрон 905 на інший -13в і тепер на ньому напруга 9-12в пульсує

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #3 : 21:22:20, 19 Вересень 2009 »
Діоди дивись...

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #4 : 06:34:39, 20 Вересень 2009 »
провірив ок

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #5 : 08:27:46, 20 Вересень 2009 »
оптопару замінив.431 теж,стабілітрон 905 на інший -13в і тепер на ньому напруга 9-12в пульсує
стабілітрон МАЄ БУТИ на 18 вольт
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +181/-3
  • ^)
Бж Arion 1700
« Відповідь #6 : 10:40:55, 20 Вересень 2009 »
Обовязково краще замініти діод  Д 906 тому шо буває інколи пробій у ньому а на тестері цього не видно. А те шо  пульсує- це може бути зворотній пробій на діодах вихідних. інколи звичайним тестером не провірити іх особливо дивитись на 23 вольта діод. а на стабілітроні 18 вольтовому напруга у межах 13-15 вольт. він виконує обмежуючу функцію по насиченю і захисну фунцію
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #7 : 11:08:41, 22 Вересень 2009 »
замінив вих. діоди, деякі кондесат.і тепер на стабітроні постійне 13v/ а на виході 0.0.0.0.0

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #8 : 11:16:02, 22 Вересень 2009 »
замінив вих. діоди, деякі кондесат.і тепер на стабітроні постійне 13v/ а на виході 0.0.0.0.0
Саша, щоб шим запустився потрібно мінімум 17 вольт, а в тебе 13 :2funny: Заміни стабілітрон на 18 вольт

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #9 : 12:39:42, 22 Вересень 2009 »
замінив стабілітрон і знову пульсації 9-12в

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #10 : 14:01:49, 22 Вересень 2009 »
Опір 0.5 Ом на 3 ногу МС цілий?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sat-elit

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +0/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #11 : 14:24:19, 22 Вересень 2009 »
опора цілі........ схема фк-361 м1,3

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #12 : 15:22:34, 22 Вересень 2009 »
Мс тихо вилетіла чи лишилися ноги у платі ?Якщо э осцилограф то бажано подивитись що робится на вторинних обмотках-наприклад по 3.3 в 
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2903/-13
Бж Arion 1700
« Відповідь #13 : 05:57:56, 25 Березень 2011 »
Тюнер Метронік , клон Фергусона , На виході блока живлення замість
22 та 30 волт є 50 та 70 з чимось вольт , 3.3 та 5 вольт в порядку !
Що за прикол ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Бж Arion 1700
« Відповідь #14 : 06:18:12, 25 Березень 2011 »
Прикол в конденсаторах по 3,3 і 5 В в блоку живлення.

 

Arion DSR 5001 Plus і проблеми з Блоком Живлення

Автор suslicРозділ Ferguson i їм подібні

Відповідей: 33
Переглядів: 8223
Остання відповідь 18:29:24, 15 Травень 2016
від василь камад
Arion AF-2000M, AF-3300E на процесорі STI5105

Автор radueggРозділ AF-XX18

Відповідей: 1
Переглядів: 1565
Остання відповідь 11:50:00, 14 Серпень 2007
від raduegg
Створюємо власні заставки Меню до Arion-ів

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 0
Переглядів: 2148
Остання відповідь 11:07:52, 18 Жовтень 2007
від bodyan
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E

Автор shpakРозділ AF-XX18

Відповідей: 12
Переглядів: 2228
Остання відповідь 08:27:52, 20 Серпень 2009
від zloj vitos
Arion AF-2000CR. Редагування Бісс-ключів

Автор vitlikРозділ Ferguson i їм подібні

Відповідей: 41
Переглядів: 11636
Остання відповідь 04:33:15, 23 Серпень 2013
від slavon