Автор Тема: Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E  (Прочитано 2165 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Прошу допомоги. Зіткнувся із стареньким Аріоном. Попросили обновити софт і список каналів. Програмою dz_arion_loader_version2_all залив софт OPENBOX F-100 T4 freestailo A6817(правка WESTSAT) 23.02.09. Софт заливається успішно. Після цього тією ж програмою спробував залити сетінги, взяті тут http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=166.0;attach=11026. Візуально процес заливки відбувається коректно. Повністю проходить і видає інформацію проте що залито успішно, але в тюнері список каналів пустий. Брав сетінги в інших місцях, але все одно канали в тюнер не прописуються, хоча візуально заливаються. Прошу хелпу, може що роблю не так. миоже на щось не звертаю уваги. Дякую
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #1 : 07:38:51, 19 Серпень 2009 »
Спробуйте прошити другим софтом і залити список каналів-дізнаєтесь чи підходить список каналів до того софту.І ще ресурс флешки на цих моделях вже закінчується і вони (ще також Хайвіжени і Самсунги тих років випуску) часто скидають канали(якщо вимкнути з мережі) можливо і в цім причина.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #2 : 08:53:16, 19 Серпень 2009 »
Зі слів власника, канали при відключенні від мережі не злітали, так що думаю з флешкою все гаразд. А як дізнатись чи підходить список каналів до того софту. Може хтось дасть ссилку на актуальний софт в парі із списком каналів і ключами. Буду дуже вдячний.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #3 : 09:21:14, 19 Серпень 2009 »
Попробуй залити список арітером
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #4 : 09:46:37, 19 Серпень 2009 »
З актуальним списком проблема-ні з чого зробити.І ще .Я б не радив той софт.Тут на форумі уже всі зійшлися думкою що краще RC7 для цих моделей cофту нема :)

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #5 : 10:00:47, 19 Серпень 2009 »
З актуальним списком проблема-ні з чого зробити.І ще .Я б не радив той софт.Тут на форумі уже всі зійшлися думкою що краще RC7 для цих моделей cофту нема :)
Чому?
 , мені особисто він подобається ,тільки не можна заливати його в китайські підробки
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #6 : 10:57:35, 19 Серпень 2009 »
Всім дякую. Проблема вирішилась дійсно заливкою софта 3018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 і сетінгів та ключів, взятих тут http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=165.0;attach=11365. Ще раз всім спасибі.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #7 : 11:11:31, 19 Серпень 2009 »
SERS3333 бачите чому. Я софти 68хх  перевіряв-всі з якимись проблемами.Тому їх і не рекомендую.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #8 : 13:06:05, 19 Серпень 2009 »
SERS3333 бачите чому. Я софти 68хх  перевіряв-всі з якимись проблемами.Тому їх і не рекомендую.

Можу запропонувати класний софт AF6018CR_Surprise Plus_B6825_050908_AUCPCnc , який працює відмінно і біси відкриває без затримки
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #9 : 14:39:37, 19 Серпень 2009 »
А високу швидкість підтримує?Хоча в принципі це не так важливо(хіба що для поворотної).Буду радий потестувати.Дайте будь-ласка посилання. :)
P.S.біси в закладці чи в тілі софту?

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #10 : 15:56:28, 19 Серпень 2009 »
З актуальним списком проблема-ні з чого зробити.І ще .Я б не радив той софт.Тут на форумі уже всі зійшлися думкою що краще RC7 для цих моделей cофту нема :)
підтримую  *-P.
 ключі БІСС - в тілі софту,тому і канали відкриваються швидко,бо привязані до частоти  :),а не перебором
« Останнє редагування: 15:58:52, 19 Серпень 2009 від oleh61 »
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #11 : 06:43:13, 20 Серпень 2009 »
А високу швидкість підтримує?Хоча в принципі це не так важливо(хіба що для поворотної).Буду радий потестувати.Дайте будь-ласка посилання. :)
P.S.біси в закладці чи в тілі софту?
Софт залив сюда http://sat-ukraine.info/index.php?topic=165.new#new
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E
« Відповідь #12 : 08:27:52, 20 Серпень 2009 »
Дякую.Десь зустрічав софт де бісс(швидкий ) і в закладці но по-моєму не підтримував високу швидкість.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3204
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2648
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3553
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1258
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13197
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3