Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Маленькі хитрощі при встановленні антен
Android-80:
Ну незнаю як Ви, но я на дерево жодного разу не ставив і не поставлю!!! Вихід завжди є - залита труба, встановлений стовп,труба прикручена до балок(дах).
ЗІ.Бережіть природу, дерева теж живі :tickedoff: Установщиків тарілок на дерева чекає пекло, в якому будуть тим горе-установщикам вкручувати шурупи(дюбеля) в голову і інші частини тіла, попередньо висвердливши дирки перфоратором >:(
zloj vitos:
Згіден з Віктором на всі 100%.Теж ніколи не ставив на дерево(бачить-бачив).Дійсно завжди можна забетонувати трубу в землю(такий спосіб установки був і не один),про електомереживі стовби теж скажу- краще не ставити(теж не ставив,але бачив що хтось ставив).
Wasja:
Незнаю що сталося але моє попереднє повідомлення чомусь обрізане і не до кінця висловлена моя думка, думаю тому мені хтось вліпив мінус. Так ось я писав що бачив і підстроював такі тарілки але жодного разу не встановлював на дереві і думаю що ніколи не поставлю, вихід завжди повинен бути, і я цілком згідний з висловами попередніх форумчан що неможна так робити. *-Y
apafioz:
--- Цитата: Wasja від 11:29:42, 01 Грудня 2008 ---Незнаю що сталося але моє попереднє повідомлення чомусь обрізане і не до кінця висловлена моя думка, думаю тому мені хтось вліпив мінус. Так ось я писав що бачив і підстроював такі тарілки але жодного разу не встановлював на дереві і думаю що ніколи не поставлю, вихід завжди повинен бути, і я цілком згідний з висловами попередніх форумчан що неможна так робити. *-Y
--- End quote ---
Wasja щоб тобы не було обыдно за "-"
ТРИМАЙ "+"!!!! *-<
kovall:
--- Цитата: Yaro від 16:15:25, 30 Листопада 2008 ---
--- Цитата: kovall від 13:44:58, 30 Листопада 2008 ---та хоть і на дерево, якщо кліент просить Vic
--- End quote ---
Я свою точку зору виклав ясно, а ти маєш право робити те, що вважаєш за потрібне. Дуб - дерево хвойне *-A *-P...
--- End quote ---
народ я ж пошуткував *-G про дерево, я ж не похожий на тих хто лазить по деревах !!!
Навігація
Go to full version