Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Маленькі хитрощі при встановленні антен

<< < (9/10) > >>

kovall:

--- Цитата: Android-80 від 21:01:12, 30 Листопада 2008 ---Ну незнаю як Ви, но я на дерево жодного разу не ставив і не поставлю!!! Вихід завжди є - залита труба, встановлений стовп,труба прикручена до балок(дах).
ЗІ.Бережіть природу, дерева теж живі :tickedoff: Установщиків тарілок на дерева чекає пекло, в якому будуть тим горе-установщикам вкручувати шурупи(дюбеля) в голову і інші частини тіла, попередньо висвердливши дирки перфоратором >:(

--- End quote ---

Я не ставлю сат обладнання на деревах!!! ЧЕСТНОО  :knuppel2:

Android-80:

--- Цитата: kovall від 16:42:56, 01 Грудня 2008 ---Я не ставлю сат обладнання на деревах!!! ЧЕСТНОО  :knuppel2:

--- End quote ---
Ага, налякав? :-Р Що страшно, коли в пеклі чорти перфоратором будуть дюрки в голові свердлити? *-T *-R Жартую. Нічого я не думаю... ;)

дядя Міша:
До всього сказаного хочеться додати,що недалекий мій сусід прикрутив тарілку до єлєктричного стовпа ,а на днях різав дерево яке при падінні обірвало єлєктричні дроти коло самого стовпа які ішли до хати,уявіть собі обрив дротів в іншому місці.....Наглядне підтвердження того ,що на єлєктроопорах тарілки ставити неможна. :'(

kovall:

--- Цитата: Android-80 від 17:53:10, 01 Грудня 2008 ---
--- Цитата: kovall від 16:42:56, 01 Грудня 2008 ---Я не ставлю сат обладнання на деревах!!! ЧЕСТНОО  :knuppel2:

--- End quote ---
Ага, налякав? :-Р Що страшно, коли в пеклі чорти перфоратором будуть дюрки в голові свердлити? *-T *-R Жартую. Нічого я не думаю... ;)

--- End quote ---

;D

remax:
dozent А от я наприклад вдома теж так роблю, і не тільки так, а ще колхозніше - мені впадлу робити дома красиво, я на роботі від цього втомився, та ще й поізвращатись хочеться :D, головне щоб показувало нормально. А за Наших клієнтів не переживай - бо вони - наші O0!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version