Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Маленькі хитрощі при встановленні антен

<< < (7/10) > >>

RATVOD:

--- Цитата: kovall від 13:44:58, 30 Листопада 2008 ---та хоть і на дерево, якщо кліент просить Vic

--- End quote ---
Ніж ставити антени на деревах - краще показати клієнту де встановити трубу і як ( забетонувати, встановити ротзяжки ...).Якщо правильно пояснити клієнту чому- він завжди погодиться.Краще ще раз з"їздити та нормально встановити антену , ніж потім мати проблеми з обслуговуванням.На деревах роблять ті - хто встановив і забув за клієнта !

Yaro:

--- Цитата: Wasja від 17:31:36, 30 Листопада 2008 ---приходилось їх підстроювати після таких установщиків тому що дерево росте значить змінюється позиція тарілки.
--- End quote ---

А те, що цим і дерево нищать - тебе не хвилює? Втім, це питання на сторінках форуму вже обмусолювали, все без толку...на природу - більшості наплювати. The End...

валера:
так можу підтвердити висновок на рахунок установщиків що ставлять на деревах вони зовсім не дбають про обслуговування своіх клієнтів (поставив - бабло скачав - і забув) сам знімав з дерев клієнт в таких випадках зовсім не розбирається в супутниковому телебаченні і йому практично ніхто не пояснює що можна забетонувати трубу чи поставити на іншій будівлі в дерево легше залазять гвозді мені було б стидно за таку роботу *_O

дядя Міша:
Дуже все правильно кажете,треба тренуватися на своїх тарілках,а потім робити висновки :ставити тарілки на деревах чи ні.Я це вже пройшов.

remax:
Доречі, дякуючи caxa я встановив по його прикладу антену на Ямал. Тримай +!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version