Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Openbox S7 HD PVR

<< < (13/14) > >>

chipik:
Поділюся враженнями. Сьогодні провозився у клієнта з цим чудом вечір і на фіналі пов трохи збентежений. Настроїв ш..ру плюсів та повєрхності, тріколор так і не розродився. Якість картинки на ХД м"яко кажучи "гімно", прийшов додому, включив свого дріма 800-го (вузькоокого) і радію. Якби цей опен коштував 100 баксів, або хочаб як Ортон 9500 - 180-190 то можна було б чекати і на новий софт і можливі поправки в якості ХД, а так "мані жаль клієнта". Доречі, до дріма 800-го був у мене ортон 9500, то якість картинки і там була краща.

bodyan:
Яка ситуація з каналами HD при використанні альтернативного ПЗ (енігми2) ?

andrei_86:
Хотілося придбати тюнер, але почитав відгуки і передумав. На форумі сат-сістемс всі мої повідомлення, які стосувалися роботи тюнера (тестували з другом) були видалені, а рекомендації одні: дивіться антену і все інше. Цікаво, 6 тюнерів працювали на ура, і тут для S7 потрібні якісь "особливі" налаштування. До речі, тюнер був одним із перших. Якась маячня. Більше Openbox в житті не куплю, щоб про нього не говорили.  Dreambox forever!

bodyan:
Незрозуміло про що саме йде мова? Які 6 тюнерів? Про які спец. налаштування ведеться мова?

andrei_86:
До цього я підключав до своєї тарілки 6 різних тюнерів. Всі працювали. Openbox S7 не сканував деякі транспондери

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version