Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Openbox S7 HD PVR

(1/14) > >>

slavon:

На сайті Опенбокс та  одному із форумів з'явилися перші фото та технічна специфікація нового Openbox S7 HD PVR

Android-80:
Взагалі то поява, хоча і застаріла, то нічого особливого, як для даного апарата. Саме смішно, що його вже почали обговорювати, навіть не покористувавшись :2funny: На тому ж форумі хтось "брякнув"-конкурент дріма800. Ой бля, я чуть не впав з крісла *-A Конкурентом він буде хіба по ціні в 500-600 зелених. :2funny:
    Не забуваємо також, що новий опен на лінуксі і його ще мінімум рік потрібно буде шліфувати. Як на мене, то фіг тепер його клієнту пропонуватиму через "гарну" рекламу компаніїї SS з її кидками. Хіба лишень за однієї умови,-коли він по ціні буде конкурентом глобо-оптікумо-ортонів в 200-250 зелених, і то, я ще вагатимусь :(
    Кажуть також, що такі апарати для гурманів. Так то так і не кожен захоче брати того апарата в мізерну різницю в ціні з тим же дрімом 800-им.

ЗІ. Сильно не бийте, я просто висловив свою думку. ca.,

bodyan:
Якщо комусь відомо прохання дати знати:
- чи постачатимуться усі моделі з двома тюнерами?
- розробники, яких ему будуть підтримувати даний пристрій?
- ну і звісно ж наскільки розумною на цей раз буде ціна?

Android-80:
Богдан, наскільки ми знаємо цінову політику SS і їх останній апарат 790 за 170 зелених, то цей буде не менше 350-400 у.о. :(

bodyan:
Особисто моя думка -  даний девайс буде позиціонуватись поза 600 у. о.

Ціна мабуть проясниться після або під час EEBC 2009  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version