Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Openbox S7 HD PVR

<< < (11/14) > >>

ecd:

--- Цитата: mesnyk від 06:48:24, 10 Листопада 2009 ---Судячи по інформації з різних джерел - це теж саме що і Fortis 9200, Octagon SF1008HD,  HD Box FS-9200HD, Arcon Titan 2010 HD, Opticum XD S850.
Не знаю як остальні а Octagon SF1008HD добрий апарат, але з іншої цінової категорії. Питання в софті. Якщо підійде від посліднього, то апарат супер  :2funny:.

--- End quote ---
Згоден, якщо можна купити апарат ідентичний Octagon SF1008HD за ціну, яка майже вдвічі менша - то це супер. Я також читав багато доброго на рахунок Octagon SF1008HD.

gotsanyuk:
Невже на сайті немає щасливчиків які придбали собі це чудо?...  :2funny:
Проблема номер один цього девайса в тому, що гріється БЖ... притому що зараз іде похолодання і мінусова температура на вулиці. А що буде літом ? Я можу з упевненістю сказати що це три в одному. Тюнер+Тюнер+Обігрівач=Жопен s7 :2funny: і електрику економите і тепло в будинку  *-A

oleger:
=====================================================
притому що зараз іде похолодання і мінусова температура на вулиці
=====================================================

а в тебе ресивер на вулиці стоїть?))))

gotsanyuk:
Такий як цей.. то в стайні  O0  :2funny: :2funny: :2funny:

tosat:

--- Цитата: gotsanyuk від 19:07:35, 11 Листопада 2009 ---Проблема номер один цього девайса в тому, що гріється БЖ...  Тюнер+Тюнер+Обігрівач=Жопен s7 :2funny: і електрику економите і тепло в будинку  *-A

--- End quote ---
Це ніяка не проблема..завжди можна поставити вентилятор, можна навіть і не ставити бо він на те розрахований, зрештою не дуже там велика нагрузка бо вінта 3.5" всередині нема..
головне вентиляційні дири не закривати..
А про тепло: купи собі плазму то будеш знати що таке тепловий обігрівач, особливо літом.. :2funny: :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version