Технічний відділ > Майстерня

Тестування тюнерів на якість зображення

<< < (2/11) > >>

oleger:
Вік вже написав що незміг намилуватися NBox ом
думаю , що він

Gosha:
Значиться так . всі тюнера ми тестували по 10 хвилин...а коли черга дойшла до NBox(HDTV)...то ми його дивились понад 2 години...не могли відірватися....---це фантастично!!!!!
І непередаваємо!
Всі тюнера вкупі сховались за NBox(HDTV) !
Ми були просто шоковані побаченним!

vic:
Добавлю три слова.. важко відійти від якості і шоку..
Ми пробували дійсно тюнера з експертом по власне телевізорам..
нбокс поза конкуренцією!!!!!!!!!!!
1.Дбокс2
2.Стронг6155,Стронг4401
3.Опенбокс 810

..останнє Самсунг..
Подивились ми також ДВД хдтв і саму найкращу ДВД на ньому..1000 з чимось уо вартує крутий апарат..........різниця просто видима була вочевидь..нині я загорівся таким телевізором..той спец--тюнером..

Gosha:
Тестування вели : Я. Віктор і власник телевізора---на мою думку найкращий спеціаліст по якості зображеннія в нашому городі. Він просто помішан на якості, ось тому я його і вибрав.
Оголошені мною результати -це тільки моя думка, і ніяк не впливає на чиюсь.
Все попорядку:
В людини стоїть мотопідвіс з Стронгом 6155 (- моя робота)
відносно цього тюнера ми й почали.
Samsung S 300  -найгірші результати показав.
Strong 4401 і Strong 6155 на одному рівні, -непогана картинка, по словам клієнта *прорисовка и детализация*
Openbox 810 картинка похожа, на ту ,що видали Стронги, але кліент замітив, що в тюнері працює якась помєхо -подавна система, і сигнали трохи в якомусь ракурсі чуть краще від Стронгів, а в якомусь чуть гірший....приблизно на одному рівні. Тобто більше глибина картинки в Опені...але деталізація краща в Стронга.
NokiaDBox2 --найкращий результат, тут і глибина, і деталізація -все в нормі.

Gosha:
але навіть картинка NokiaDBox2 краща за картинку припустимо Strong 6155 настільки мізерна....в порівнянні з проривом в зображенні NBox(HDTV)...що просто післі NBox нам навідь не хотілось більш переключатись на шось інше.
Ми просто прозріли!
Це ШОК!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version