Технічний відділ > Майстерня
Тестування тюнерів на якість зображення
oleger:
--- Цитувати ---1.Дбокс2
2.Стронг6155,Стронг4401
3.Опенбокс 810
--- End quote ---
а опен так хвалили, я що він ще й фори дасть ...
sat-pl:
--- Цитата: oleger;7082 ---а опен так хвалили, я що він ще й фори дасть ...
--- End quote ---
інотересно хто хвалив?? опена картінка мені взагалі неподабаєтся...
oleger:
на сат нет уа хвалили
а я їм вірив ,от ...
Gosha:
ми не брали Опена 800, або 300, бо в них картинка ще гірша, а спробували 810 з новим відеопроцессором фірми Sony. Картинка є,.але дійсно в порівнянні зі Стронгом, а тем більше Нокією здається, що активно працюють якісь фільтри, які активно стараються забрати брак картинки, і тим самим її підрізають деталізацію в різних місцях.
Можливо на дешевих телевізорах це не замітно, а от на плазмі -це добре видно.
.....
чіткості ,такої нема...ось припустим на лиці невидно зморшок...-відео так фільтрується, шо ті зморшки затираються-і це дуже замітно.
Але в Опені,по словам третього тестувальника присутня більша глибина зображення, чим в Стронгу.
На Стронгу ж видно зморшки на лиці і більш чіткіше волосся,..-тобто прорисовка деталів.
vic:
дійсно скажу вам,що тестування проводилось на хорошому обладнанні--шнури навіть важко коментувати їх вартість--50-100баксів...телевізор найкращий з тих що є на даний момент в Фокстроті..чоловік гурман і херні не переварює....тим більше там працюєі має можливість вибору.
Ми дійсно як дурні(ошелешені) десь коло 2х годин дивились рекламний ролик,Діскавері,канал МЖМ що в мене йшли на той момент з язиком на бороді..футбол то взагалі окрема розмова...важко передати враження словами-потрібно бачити..
Я оце теж переповів щойно жінці..пес мене зрозумів з півслова--жінка ні!!
Добавлю..наш гурман відмовився геть від ідеї купити тюнер дбокс2,на що він був налаштований до нині....все..забув що думав колись..
Навігація
Go to full version