Автор Тема: Опен х-800 і відсутній сигнал  (Прочитано 18151 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Опен х-800 і відсутній сигнал
« : 08:27:35, 23 Червень 2009 »
Тюнер перестав показувати *Качество сигнала*
На першій полосці видно коли є сигнал.Друга полоска теж процентів 5 .Третя-ноль.
напруга 13\18 переключається.Доріжки 16-17-18-19 від проца до тюнера перевірив.
Спочатку думав що збилась антена(з одним конвертором).Провірив з другим апаратом-ОК,провірив опен на другій антені-ОК.
Що може бути? Прошу допомоги!

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #1 : 08:55:59, 23 Червень 2009 »
Там біля вхідного блока є два транзистора...

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #2 : 20:36:03, 23 Червень 2009 »
Перевіряв ці два транзистори без випаювання,цілі. Щоб самозаспокоїтись замінив на кт814,ніяких змін.Поставив назад рідні.
може ще є якісь варіанти?

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #3 : 09:24:28, 24 Червень 2009 »
Якщо тюнер працює на іншій антені,то, можливо, проблема з заниженим  рівнем 22 кГц.Спробуй включити головки по черзі без дайсика.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #4 : 14:18:26, 29 Жовтень 2009 »
Доброго дня!У мене тюнер Х-800 не бачить сигналу! прошивка не допомогла! Рівень-0.УВАГА!!!!! Шум-15!!!!Максимум!!!!Якість -0%.Я такого ніколи не бачив! Що це і де копати!!! an24
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #5 : 15:51:44, 29 Жовтень 2009 »
To cgr.Перевіряй звязок між вхідним блоком і процесором,конкретно 194 і 195 проца з 8і9 ногами вх.блока,а також 2,5 В на вх.блоці.
« Останнє редагування: 15:54:53, 29 Жовтень 2009 від search »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #6 : 16:05:08, 29 Жовтень 2009 »
Скоріш що неробить управління DiSEqC
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #7 : 16:53:25, 29 Жовтень 2009 »
замінити червоним обведено-але при умові,що на виході LNB є нормальні напруги.
« Останнє редагування: 17:03:54, 29 Жовтень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #8 : 17:23:25, 30 Жовтень 2009 »
Я дуже перепрошую!! :-Р Тюнер 820!!!Напруги на ЛНБ в нормі.Саша ,певно і там якийсь кондюк?
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #9 : 17:43:41, 30 Жовтень 2009 »
принцип одинаковий.Він стоїть  на 1 нозі LM317,по-схемі Х-820-номер позиції C153
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #10 : 18:15:34, 30 Жовтень 2009 »
Саша, я бачу там (на першій нозі) лише С151 100мФ ,35 в! Це він?
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #11 : 19:16:55, 30 Жовтень 2009 »
Ні.Тут схема до 820-http://sat-ukraine.info/index.php?topic=5516.0
Верхня-права частина схеми -C153.А сам конд маленький.На LM317 зліва 1 нога.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #12 : 18:21:31, 15 Листопад 2009 »
Все набагато простіше було!Змінив 2 кондюки по ланцюгу +5в. І ось *oohaa* *-A :2funny: Всім дякую за підказки!! *-P
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #13 : 15:53:35, 27 Січень 2010 »
Знову на Х-820(китаєць) немає сигналу! Але тепер рівень -45, сигнал постійно стрибає від мінімуму до максимуму, якість - відсутня!! На БЖ напруги завищені де у двічи,а де втричи. В холостому режимі напруги приходять майже до норми. Питання- хтось таке бачив?Якщо так, то де рити? an24
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Опен х-800 і відсутній сигнал
« Відповідь #14 : 18:15:37, 27 Січень 2010 »
Рекомендую з того  БЖ і почати)) Заміни всі електроліти по вторичці і С1 варто замінити. Коли зробеш це, то відпишись, якщо не допоможе-будемо ритись далі... ca.,

cgr, ти братчику прекращай. Допомога тобі була надана, бо думалось, що то твій апарат. На кшалт дивився, дивився і він здох :2funny: А тут бачу, що конвеєр пішов по ремонтах? І не говори, що то бабусі, дідуся, знайомим, сусідам...
Якщо прагнеш займатись ремонтом глибше ніж заміною кондюків, то починай з елементарних речей(читати схеми,визначати дефектні деталі самому). Тай для ремонту різної складності тих же тюнерів потрібно відповідне обладнання-станція паяльна,осцилограф...
А якщо то дійсно ремонт для сусіда Васі, то не заморочуйся, а віддай спецам :-Р
« Останнє редагування: 18:26:54, 27 Січень 2010 від Android-80 »

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3204
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1656
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4996
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3312
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1422
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77