Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який ресивер HDTV порадите.

<< < (16/34) > >>

jezi05:

--- Цитата: fox-taras від 15:25:32, 21 Лютого 2010 ---
--- Цитата: jezi05 від 15:10:29, 21 Лютого 2010 ---
--- Цитата: Андрій СатГейт від 13:41:37, 21 Лютого 2010 ---Подумую над покупкою тюнера HD,що скажете про ipbox 91?

привет я лично бы нерадыв йипибох я лично поставыв людям мав багато проблем  ставыв им и енигму и енигму2 зупынывся на зборци дяди фйодара там проблема з софтом даже в картейна910 меньше проблем купы 800 оригинал якшо неспишыш купы dream500HD 339 евро на другый тыждень буде в европи  :2funny:

--- End quote ---
Це такий оригінал так як всі крім тих хто офіційно продае і дае гарантію,а 500-800і.т.д ми вже оригіналів бачили цілу купу.Так що невтирайте за дріми оригінали.Без обід.

--- End quote ---

в мене лично оригиналы якшо в Украини розводять то тут в европи нетак розводятиь :2funny: я на свои дримы зразу ставлю свижу прошывку а нечыкаю пид клон
--- End quote ---

fox-taras:
Так само тільки грошей беруть вдвічі більше і в євро.

jezi05:

--- Цитата: fox-taras від 15:32:36, 21 Лютого 2010 ---Так само тільки грошей беруть вдвічі більше і в євро.

--- End quote ---

напрыклад сумы я личшо свий купыв бильше року назад за 375 колы воны булы в продажи 440

romireb:
Увага те АХТУНГ !!
Всі ipbox  виробляються поблочно в Китаї, а в купу збираються в місті Топольчани в Словатчині  (цех-кімната де працює  12 чоловік, після збірки вони ліплять наліпку  "зібрано в ЕС")

подробиці читатйе в телесаттеайті..2009 там є багато фото ....

jezi05:

--- Цитата: romireb від 15:38:18, 21 Лютого 2010 ---Увага те АХТУНГ !!
Всі ipbox  виробляються поблочно в Китаї, а в купу збираються в місті Топольчани в Словатчині  (цех-кімната де працює  12 чоловік, після збірки вони ліплять наліпку  "зібрано в ЕС")

подробиці читатйе в телесаттеайті..2009 там є багато фото ....

--- End quote ---

це було в мою сторону сказано

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version