Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
fox-taras:
--- Цитата: jezi05 від 15:12:05, 21 Лютого 2010 ---
2-софт вже добрий.працює бездоганно
--- End quote ---
софт погано працюе
[/quote]
Можливо в тебе в мене супер.
fox-taras:
--- Цитата: romireb від 15:15:01, 21 Лютого 2010 ---azbox premium HD PLUS --- це перший реальний агрегат який реально видає через хдми - 1080і....
та має всю неперевершену крутизну роботи пристрою перемасштабування картинки на льоту....
--- End quote ---
Погоджуюсь .
ioan:
маю 910 айпібокс ,працює відміно. Поставив з десяток 91перших, жодних нарікань.
три тюнера крутять мотопідвіс.Теж ніхто не жаліється. Но якщо руки не з того місця ростуть то і 8000 дрім можна калікою зробить.
Мав 800 дріма китайця теж ним лишився задоволений.Продав бо сподобався клієнту, собі знов замовив.
fox-taras:
--- Цитата: jezi05 від 15:10:29, 21 Лютого 2010 ---
--- Цитата: Андрій СатГейт від 13:41:37, 21 Лютого 2010 ---Подумую над покупкою тюнера HD,що скажете про ipbox 91?
привет я лично бы нерадыв йипибох я лично поставыв людям мав багато проблем ставыв им и енигму и енигму2 зупынывся на зборци дяди фйодара там проблема з софтом даже в картейна910 меньше проблем купы 800 оригинал якшо неспишыш купы dream500HD 339 евро на другый тыждень буде в европи :2funny:
--- End quote ---
Це такий оригінал так як всі крім тих хто офіційно продае і дае гарантію,а 500-800і.т.д ми вже оригіналів бачили цілу купу.Так що невтирайте за дріми оригінали.Без обід.
--- End quote ---
jezi05:
--- Цитата: ioan від 15:23:05, 21 Лютого 2010 ---маю 910 айпібокс ,працює відміно. Поставив з десяток 91перших, жодних нарікань.
три тюнера крутять мотопідвіс.Теж ніхто не жаліється. Но якщо руки не з того місця ростуть то і 8000 дрім можна калікою зробить.
Мав 800 дріма китайця теж ним лишився задоволений.Продав бо сподобався клієнту, собі знов замовив.
--- End quote ---
в мене рукы звиты ростуть я 12 штук поставыв з першых колы даже в Украини небуло в продажи я вже ставыв их 91ХД и бильше неставлю задралы колы клиенты звонять шара неробыть ставлю зараз 800 оригиналы и забуваю про клиентив
Навігація
Go to full version