Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який ресивер HDTV порадите.
fox-taras:
Все робиться в китаї але йде про якість і обслуговування і гарантії.
Скільки людей купило дріми і зразу ремонтували блоки живлення за свій рахуно а ціна ремонту 100 у.о
jezi05:
--- Цитата: fox-taras від 15:42:37, 21 Лютого 2010 ---Все робиться в китаї але йде про якість і обслуговування і гарантії.
Скільки людей купило дріми і зразу ремонтували блоки живлення за свій рахуно а ціна ремонту 100 у.о
--- End quote ---
ты про оригиналы
romireb:
:2funny:це було сказано для всих для ІНФОРМАЦІЇЇ derisive.gif
ШОБ ПІПЛИ ЗНАЛИ за шо евры віддають.. O0 O0 O0 O0 An14 An14 An14 ca.,
fox-taras:
так який роблять на одному і тому заводі тільки замовники різні і вони замовляють якої ціни мае бути тюнер неговоримо про якийсь даний апарат а всі хочуть щоб дешевше вийшло а дальше кому як повезе з апаратом в одного працює а в другого по ремонтах ходить від самого початку а в офіційних нехай зібраних в словаччині на квартирі фігурною викруткою є гарантія і немає жодних проблем Чи комусь давали гарантію від грози помережі а в мене було 3 тюнера які після грози вийшла з ладу мережа відправив тюнера на ремонт з думкою що коштувати буде багатоі думав як я з кліентом маю розійтись.Ремонт виглядав таким чином помінялив усіх трьох материнки на нові а ті відправили назад чи на завод чи в словаччину на квартиру мене це нехвилює саме головне що кліент довольний бо він знав в чому поломка.Ось це є заме головне.
jezi05:
--- Цитата: fox-taras від 15:55:56, 21 Лютого 2010 ---так який роблять на одному і тому заводі тільки замовники різні і вони замовляють якої ціни мае бути тюнер неговоримо про якийсь даний апарат а всі хочуть щоб дешевше вийшло а дальше кому як повезе з апаратом в одного працює а в другого по ремонтах ходить від самого початку а в офіційних нехай зібраних в словаччині на квартирі фігурною викруткою є гарантія і немає жодних проблем Чи комусь давали гарантію від грози помережі а в мене було 3 тюнера які після грози вийшла з ладу мережа відправив тюнера на ремонт з думкою що коштувати буде багатоі думав як я з кліентом маю розійтись.Ремонт виглядав таким чином помінялив усіх трьох материнки на нові а ті відправили назад чи на завод чи в словаччину на квартиру мене це нехвилює саме головне що кліент довольний бо він знав в чому поломка.Ось це є заме головне.
--- End quote ---
пидтрымую за гарантию а не за софт
Навігація
Go to full version