Автор Тема: Який ресивер HDTV порадите.  (Прочитано 26910 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
Який ресивер HDTV порадите.
« Відповідь #120 : 11:53:52, 25 Січня 2011 »
як можна порівнювати Атlas asr 5000 з оптікумом  9500 HD ,на якому лише єдина прошивка працює з шарою,картинку, інтерфейс від глобоподібних, спочатку треба потримати в руках один та другий попробувати настроїти на ньому шару а потім писати шо в ньому привабливіше при різниці в ціні 25 уе,атлас на ринку десь три місяці але всі прошивки пашуть без проблем, на відмінність від оптікума який мали розжувати за два роки до останнього байта в прошивці, атлас свіжий жовторотий але шару на ньому запустить дитина, а проблеми з частотами на оптикумі чи ми взагалі нічого на форумах не читаємо?

Відсутній seha

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +6/-2
« Відповідь #121 : 12:54:08, 25 Січня 2011 »
Пора цю тему закривать!! Дріми і тільки вони, і більше нічого O0

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #122 : 13:02:13, 25 Січня 2011 »
Для отримання поради стосовно HD приймача радив би спершу визначитись з максимально можливою сумою, котру ви б могли виділити з бюджету. Ну і звісно, ж що саме ви хотіли б отримати по функціональності.

Варто звернути увагу на те, що для дешевих приймачів, ПЗ публікується в міру популярності. Немає продажів - немає ПЗ (Openbox F-300, X-8x0, Globo 7010A, 3000- 6000.. ).
Стосовно приймачів на лінуксі - яскравим прикладом являється Dbox-2, котрий попри свій вік силами ентузіастів і досі залишається хорошим приймачем з усіма необхідними принадами перегляду платного тб.

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #123 : 16:44:22, 25 Січня 2011 »
Не знаю як іншим ,але в мене на рахунок дрімів склалося враження що це приймач для задоволення его асушників,скільки до нього треба прибамбасів,і ком порт,і лан і емуляторів з енігмами ,нагадує мені кліента який на глобо прописав на драконі 22 супутника в якого йшли пять орт з готбірда,4 ртр і т.д.,якщо є бажання сидіти біля компу скачувати плагіни і тащитись ось це на шару запрацювало а ще ось це,я не думаю що залишатиметься час на перегляд якогось фільму,тим більше до сих пір не можу знайти щось універсальне для 500 щоб все працювало як на звичайному тюнері з драконом, людина купила а інтернета ще не має хоче дивитися перший національний, інтери словом те що йде з дракона ,вибачте це не апарат для простого кліента це навіть для мене геморой,а прошиваю всі які тільки є тюнери ,а що стосується атласу підключив до нету ,зробив кошельок веб мані ,перерахував гроші на сайт ввів пароль ,логін, порт, ай-пі, все останне тюнер оприділив автоматом і все працює ,а почитайте но урок про налагодження айпібоксу, дрімбоксу все я думаю стане вам ясно.

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2122/-80
« Відповідь #124 : 17:26:06, 25 Січня 2011 »
,а почитайте но урок про налагодження айпібоксу, дрімбоксу все я думаю стане вам ясно.
не можна рівнять мерседес і москвич!в дрімі все просто, тільки треба час щоб розібратися,я поставив багатенько ліноксових(Dreabox 800,dream 500,ipbox ,Dbox2) і в людей працює без проблем(в навіть повних валянків)!той  хто працює на ліноксових тюнерах той не перейде на тюнера рівня глобо,опенбокс,і так далі.........

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #125 : 17:34:43, 25 Січня 2011 »
Друже тільки не гнівайся,дрімбокс це москвич до якого завжди потрібно запчастини, а атлас це мерседес сів і поїхав так я тебе зрозумів?

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
« Відповідь #126 : 17:45:30, 25 Січня 2011 »
якщо Ви з дрімом не розібралися то не треба говорити що тюнера (dreambox500,dream800)це є  тюнера не для широкого використування!якщо ви не можете настроїть дрім відайте спецам,а взагалі це називається (ефект кривих рук)

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #127 : 18:19:49, 25 Січня 2011 »
я якраз і розібрався перший раз прошив і охрінів від прибамбасів скільки треба зробити щоб запустити дракона,тим більше в мене кабеля довгі і його перетворювач всирався щоб зробити з 12 вісімнадцять,і написав спеціально для тих хто мені доказує що це чудо тюнер щоб почитали один з уроків а їх
Урок№1
Урок №2 - Как в этом всем разобраться
Урок 3 - установка имиджа.
Урок 4 - установка сетевого соединения.
Урок 5 - установка спутников.
Урок 6 - установка эмуляторов и «ключей».
Урок 7 - просмотр СатТВ на компьютере.
Урок 8 - Запись ТВ на HDD компьютера через Dreambox.
Урок 9 - резервное копирование.
Урок 10 - Устанавливаем аддоны и плугины.
Урок 11 - Устанавливаем скины (оболочки).
Урок 12 - 6 конверторов через DISEqC 6/1.
Урок 13 - Грабим спутниковый интернет.
Урок 14 - Кардшаринг на Дриме.
Урок 15 - Linux для Дримоводов!
Урок 16 - Спутниковый интернет через Dreambox.
Урок 17 - Проверяем работу эмуляторов и карточек.
покажіть це любому нормальному кліенту і послухайте його відповідь ця відповідь і буде що насправді представляє собою цей аппарат в користуванні особливо коли ти йому прошиеш а через тиждень зявиться канал кодований в бісс ,я вже задовбався пояснювати і хто не розуміє чого я до них так відношуся хай читає мої пости з початку це все одно що доказувати Білу що його віндовс хуже лінукса,а я про дріми навіть писати більше нічого не хочу

Відсутній igorillich

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +15/-0
« Відповідь #128 : 18:22:19, 25 Січня 2011 »
Sashko, дякую. Неодмінно врахую.
Нарахунок марки телевізора - Sony KDL - 32p30xx та Philips 19PFL3403.
Не рішив лиш куди поставлю - в зал чи в спальню.
Якщо в спальню - тоді на Філіпсі все одно буде ідеальна якість. Навіть ящо приймач не дуже.
Скажу лише, що мене не цікавлять ні кардшарінг, ані медіаплеєр, ні запис на HDD...
Лиш стабільність в MPEG4 i DVB-S2. Ну й стабільна робота програмного забезпечення.
І протокол 1.1 . Та він, наскільки я знаю є в усіх HD.
P.S.
Буває, що запорожець в хороших руках багато років служить хазяїну, не ламаючись.
А буває, що мерседес кожен тиждень приходиться на СТО пхати.
Особливо, якщо він старий і дрантивий.
А єслі єщо і хозяїн такой...
« Останнє редагування: 18:31:07, 25 Січня 2011 від igorillich »

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
« Відповідь #129 : 18:33:15, 25 Січня 2011 »
якщо для вас це важко скачайте готовий імідж його вилижив  Android-80(за що йому виликий респект)тут вже нічого не реба робити(емулятор,список каналів,мережа,дісекі)все зроблено!якщо не вийде тоді відправте мені я вам зроблю (безплатно) ca.,

Відсутній igorillich

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +15/-0
« Відповідь #130 : 18:33:33, 25 Січня 2011 »
Що тут казати, кому й запорожець машина, а кому й мерс тарадайка
Як на мене - повідомлення не в тему.

Відсутній nico2

• Ветеран
« Відповідь #131 : 18:44:59, 25 Січня 2011 »
Цитувати
якщо для вас це важко
,не для мене- віддаю вже прошитий починає звонити а як переставити канал, а як зробити щоб було так як на вашому стронгу і тоді мені вже дуже важко!

Відсутній fox-taras

• Старожило
  • Рейтинг: +2606/-6
« Відповідь #132 : 19:58:51, 25 Січня 2011 »
Для отримання поради стосовно HD приймача радив би спершу визначитись з максимально можливою сумою, котру ви б могли виділити з бюджету. Ну і звісно, ж що саме ви хотіли б отримати по функціональності.

Варто звернути увагу на те, що для дешевих приймачів, ПЗ публікується в міру популярності. Немає продажів - немає ПЗ (Openbox F-300, X-8x0, Globo 7010A, 3000- 6000.. ).
Стосовно приймачів на лінуксі - яскравим прикладом являється Dbox-2, котрий попри свій вік силами ентузіастів і досі залишається хорошим приймачем з усіма необхідними принадами перегляду платного тб.
Правильно bodyan пише спочатку треба знати фінансову спроможність а тоді радити який тюнер.Наприклад я продаю різні тюнера.  Людині пояснюю що ціна відповідае якості тюнера,відкриванню каналів і.т.д І після цього можна радити відносно фінансів тюнер.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній Остап

• Ветеран
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
« Відповідь #133 : 07:18:24, 26 Січня 2011 »
Скажу лише, що мене не цікавлять ні кардшарінг, ані медіаплеєр, ні запис на HDD...
Лиш стабільність в MPEG4 i DVB-S2.
А для чого тоді тюнер рівня НД якщо ви не збираєтеся дивитися канали через кардшарінг.Невже ви думаєте що каналів рівня DVB-S2 так і кишить на спутниках та ще й на халяву як всі люблять щоб побільше та ще й за Free.В Мпег 4 теж їх не багато з 39 градуса а решта тільки картка або шурік. Може вам вистарчило б тюнера рівня Мпег2 навіщо переплачувати?

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #134 : 08:44:38, 26 Січня 2011 »
Тоді для вас приймачі найнижчої цінової категорії:
Ferguson Ariva 100E ~ 90 у. о.
Opticum HD X403p ~ 125 у. о.

uClan Ustym 4K Pro – який стабілізатор DC-DC U41 біля слоту для карти?

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 3
Переглядів: 1689
Остання відповідь 12:01:22, 16 Листопада 2025
від Rostyk.07
Який кут має мати конвертор на антенні Мабо 115 ?

Автор elektronik05Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 6
Переглядів: 2046
Остання відповідь 05:56:45, 15 Липня 2008
від elektronik05
Як дізнатися версію сім (який імідж заливати ) для dm800pvr-s

Автор qvestyaraРозділ Dreambox

Відповідей: 21
Переглядів: 12485
Остання відповідь 14:59:26, 31 Грудня 2016
від Анатолий Стрельченко
Dremboxedit який FTP порт встановлювати

Автор sasha19722201Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів