Автор Тема: :( Ну ось вам і турецькі тапочки, вони ж капчи (капці) китайського покрою ..  (Прочитано 3601 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
 :( ;)

 :( ;) ну ось вам й турецькі тапочки вониж капчи (капці) китайського покрою ..
турки випустили джина юмату 9500 хд -це рідний брат opticun 9500
 та щей китайці підробок набалантросили на ринок...жлобів 9500 хд  веселе житіЄ ! :-Р
« Останнє редагування: 20:14:17, 06 Травень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
Є вже  й турецька прошивочка HD_230409_03000100_yumatu_xbox_ps_1.1.02.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Є вже  й турецька прошивочка HD_230409_03000100_yumatu_xbox_ps_1.1.02.
лінк  на неї бдлск http://s1.dosya.tc/0409_03000100_yumatu_xbox_ps_1.1.02_all.rar.html
 в неї дизай такий же  по кольорам ? чи такий же як непристойний як у польскої?
« Останнє редагування: 20:24:14, 06 Травень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
Зараз закину парочку скрінів,там зовсім інший дизайн.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 356
  • Рейтинг: +53/-16
Цікаво як по ціні і по роботоздатності?

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Спробував прошити свій Оптікум9500  цим турецьким софтом
(стоїть зараз 85 софт) прошивальщик матюкається , пише:
 "Client receiver is different mode, not allow to upgrade SW."

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Це не перший їхній софт . Версія 1.0.73 була представлена ще 10 лютого.
Турки в даній ситуації завжди вирізнялись хорошим софтом тому в кінцевому результаті у виграші таки той користувач. Щодо самих приймачів , то як на мене вони на ринок України не потраплять.

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
Спробував прошити свій Оптікум9500  цим турецьким софтом
(стоїть зараз 85 софт) прошивальщик матюкається , пише:
 "Client receiver is different mode, not allow to upgrade SW."
Потрібно правити заголовок в софті і тоді прошивається без проблем,а ваш Оптікум стає Юмату.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
 ;)
 а ось і така шняга  вже проклюнулась 

там хоч меню більш менш пристойне  але теж тупувате

 :( :( ;)


далі буде  веселіше .... O0
« Останнє редагування: 14:38:45, 07 Травень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Весь час існували фірми Truman , Globo , Yumatu , Bigsat і т. п. котрі випускали одні і ті ж приймачі під різними марками. Так і тут, думаю не варто створювати переполох через звичну появу цих приймачів.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
так навпаки хоч буде конкуренція та софт можно під себне підібрати ...
а то  монополія на софт то  не є вері веллово ! :2funny:
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Хто підскаже , Якою прогою правити софти для 9500ХД ,
AVMerger_STi710X.exe не підходить , Хех едітором можна ,
 але треба точно знати де і що правити ,
 хочеться протестувати софти від  турків ...

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
 O0 O0 O0

браття та сестри Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Edision Argus = IMPERIAL SatBOX HD = SATYCON HD 3000
= Golden Interstar GI-S980CRCI HD = Glоbo 9500 HD = BAFF = Optibox = Yumatu HD
======================
311
« Останнє редагування: 11:37:19, 09 Липень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
 :2funny: ще один знайшовся
ONLIEN 4080 combo HD
а взагалі ось таемній викопаний список ідентів  клонованого софту  поважним паном sorvigolov

030001 - YUMATU
030002 - GLOBO
030003 - TRUMAN
030004 - SPIDER
030005 - STARTRACK :-Р
030006 - NEOSAT
030007 - GOLDENINTERSTAR
030008 - EDISION
« Останнє редагування: 12:28:54, 09 Липень 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

 

Ось така з шарою і дрімом проблемка

Автор kovallРозділ Dreambox SD

Відповідей: 24
Переглядів: 4283
Остання відповідь 12:15:58, 12 Листопад 2011
від canzas