Автор Тема: Ось така з шарою і дрімом проблемка  (Прочитано 3268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
коли з 36 працюе шара все ок переключае по каналах, а як переключу на 13-5-4 подивлюсь хвилин 15 потім клацну на 36 чорний екран хвилин 2 що треба поправити

Відсутній olvik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +19/-0
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #1 : 19:48:04, 29 Липень 2007 »
CWS_CONNECT_TIMEOUT - збільшити значення. В мене стоїть 600.
Dreambox DM500s, DM800 HD PVR, ADSL.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #2 : 19:48:57, 29 Липень 2007 »
Виставити час реконекту..2-3 сек..або можна перегрузити емулятор..

Відсутній olvik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +19/-0
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #3 : 20:24:26, 29 Липень 2007 »
Я можу пів дня стояти на відкритих каналах, потім перехожу на +++, все працює.
Dreambox DM500s, DM800 HD PVR, ADSL.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #4 : 09:56:36, 01 Серпень 2007 »
а як з дріма пінгувати севак на Gemini_350_DM500_streamts_fix_15042007.img

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #5 : 10:04:28, 01 Серпень 2007 »
Пінгування сервера шарингу з пульта тюнера.
Для рудрім:
В першу чергу звичайно буде дуже корисна користувачам шарингом..тепер можете не встаючи з дивану чи мягкого крісла прямо з пульта тюнера зайти в меню Информація--Информация о системе і пропінгувати ваш улюбленний сервер а також можна і слідити за пінгами і інших серверів чи сайти і т.п..
достатньо просто поміняти файл
sys_info.xml ,який знаходиться в папці var/tuxbox/config/scriptservice

виглядає це на телевізорі так

PING 1хх.1хх.1хх.1хх (1хх.1хх.1хх.1хх): 56 data bytes
64 bytes from 1хх.1хх.1хх.1хх: icmp_seq=0 ttl=52 time=40.8 ms
64 bytes from 1хх.1хх.1хх.1хх: icmp_seq=1 ttl=52 time=32.9 ms
64 bytes from 1хх.1хх.1хх.1хх: icmp_seq=2 ttl=52 time=31.5 ms
64 bytes from 1хх.1хх.1хх.1хх: icmp_seq=3 ttl=52 time=37.7 ms
64 bytes from 1хх.1хх.1хх.1хх: icmp_seq=4 ttl=52 time=32.2 ms

--- 1хх.1хх.1хх.1хх ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 31.5/35.0/40.8 ms

P.S. IP 1хх.1хх.1хх.1хх наведенний для прикладу..пропишіть в файлі свій реальний ай пі адрес серверу!!
в першому рядку
scriptsection id="001">
action name="hide" />
runscript name="ping -c 5 1хх.1хх.1хх.1хх >/tmp/readme.tmp" />
а також свій ай пі компютера в другому!!
Решту можна добавити на свій смак або взагалі видалити з меню ,щоб не дратували...
Кількість пінгів можна збільшувати чи зменшувати--ping -c 5 змінюючи циферку виділену червоним кольором..

парадокс в тому,що цей метод описаний ще 22.11.04, 21:22
http://linuxbox.dvb-z.net/index.php?showtopic=13765
Для геміні іміджу:
 Сообщение от Forrest Gump
можно еще проще прямо на желтую кнопку вывести в плагины .файлы ping .sh и ping . cfg копируем по фтп в папку var/tuxbox/plugins/ , права у файла ping.sh назначаем 755
Вместо ХХХ пишем реальный пингуемый IP адрес
Знаечние перед IP количество пакетов в данном случае выставлено 6
в джемини блу панел и выбираем plugins tools или назначаем их для желтой кнопки в quicbuttons settings
это в джемини для 500 так - другие имеджи не пробовал

http://viaccessfree.com/showthread.php?t=14982

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #6 : 18:41:47, 04 Серпень 2007 »
в мене чогось такого файла не має sys_info.xml ,який знаходиться в папці var/tuxbox/config/scriptservice

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #7 : 18:45:16, 04 Серпень 2007 »
Так я ж вам навів приклад для рудріма і геміні..в мене рудрім і в мене він ..от зараз лежу собі на дивані і пінгую з пульта..

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #8 : 19:49:04, 04 Серпень 2007 »
вибачте а де їх взяти файлы ping .sh и ping . cfg

Відсутній olvik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +19/-0
Dreambox DM500s, DM800 HD PVR, ADSL.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #10 : 19:05:49, 12 Серпень 2007 »
ось ще проблемка якщо стоїть дрім в стенбаї потім якщо включаю з пульта то шара не працює десь хвилину що треба підправити ?

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #11 : 19:07:57, 12 Серпень 2007 »
Так вам ще вище написали..виставте час реконекту..
Вже і на українську мову сідили перекладали конфіг мжкамду..кому ж то все пишеться???

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #12 : 19:21:05, 12 Серпень 2007 »
VIС не лайтеся на нас початківців там скільки всього написано що голову можна зламати ви б понятно лутше б написали тут три слова і все було б ок  а може це як CWS_CONNECT_TIMEOUT 600. в мене вже стоїть і при переключенні на сіріус а потім через час на 36 все працюе номано а ось з стенбая біда ось так

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #13 : 19:26:21, 12 Серпень 2007 »
А при чім тут хтось лається ..я ж вам написав вже
# newcamd реконект до серверу, сек
Q: { 02 }

І буде вам через дві секунди конект..якщо у вас все грає з інетом чи сервером шари..

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Ось така з шарою і дрімом проблемка
« Відповідь #14 : 20:16:02, 20 Серпень 2007 »
все одно щось поганенько працюе не пойму чому бувае пінгуеться з пульта а картинки немае

 

:( Ну ось вам і турецькі тапочки, вони ж капчи (капці) китайського покрою ..

Автор romirebРозділ Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Відповідей: 21
Переглядів: 2675
Остання відповідь 20:32:21, 14 Грудень 2009
від vostef
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 10202
Остання відповідь 13:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
така проблема нема звуку в EUROSKY 8004

Автор valik55Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 260
Остання відповідь 16:27:08, 01 Липень 2008
від valik55
Проблема з шарою на Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Автор UrasРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 10
Переглядів: 2277
Остання відповідь 16:02:11, 02 Листопад 2012
від pompei
9500 і радуга проблеми з шарою

Автор dartdevilРозділ Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Відповідей: 2
Переглядів: 1143
Остання відповідь 20:37:05, 02 Грудень 2010
від Остап