Автор Тема: Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)  (Прочитано 5043 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній dizkosound

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +12/-0
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« : 10:01:44, 06 Квітень 2009 »
Alfa:в останньому софті 98
виправлено все що стосується НТВ - як ти просканував на 098 прош. 36 градус? Якщо неважко напиши по-кроково!!! an24

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #1 : 08:25:49, 07 Квітень 2009 »
Перед тим як виконувати маніпуляції з транспондерами не змінюйте конфігурації конвектора на єдиний 10750. Лишень після того як ви додали необхідні частоти виставляйте дані настройки :)

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #2 : 12:34:39, 28 Травень 2009 »
Як у кого з рівнем сигналу на транспондері 12073 Н
 ні як не вдається просканувати його ,
на інших транспондерах усе гаразд , антена 0,85 , конвертор круговий Ортон
 софт стоїть 85 ,ставив 98 - результат той-же

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #3 : 13:09:04, 28 Травень 2009 »
спробуйте поставвити 10748 - 10749 - 10751 на осцилятор
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #4 : 20:03:13, 28 Травень 2009 »
Дякую , не помагає , попробую підстроїти антену ,
але думаю що справа не в ній

« Останнє редагування: 20:10:28, 28 Травень 2009 від andre33 »

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #5 : 06:36:18, 29 Травень 2009 »
Можливе вирішення проблеми:
1.Підстройка частоти гетеродина(вам не допомогло).
2.Підстройка антени.
3.Перевірити якість з'єднань(F-конектори).
4.Заміна конвертора.
5.Заміна комутатора.
6.Заміна кабелю як від конвертора до комутатора так і від комутатора до ресивера.
Для прийому сигналу в DVB-S2 модуляції всі ці чинники мають більше значення ніж для прийому сигналу в DVB-S.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 153
  • Рейтинг: +31/-74
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #6 : 09:00:05, 29 Травень 2009 »
Заслабкий сигнал для прийому. Настроюй тарілку саме по по двб-С2 транспондерам. В мене теж, доки не підстроїв мультифіда на ХД не вистачало сигнала.
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #7 : 19:00:45, 29 Травень 2009 »
У Львові дощі затягнулися , видно на довго ,
 може на вихідні потраплю на дах :(

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 165
  • Рейтинг: +122/-1
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #8 : 19:22:24, 29 Травень 2009 »
У Львові дощі затягнулися , видно на довго ,
 може на вихідні потраплю на дах :(
Добре,що я в середу встиг доставити ще один конвертор на 9°E O0,тепер можна Платформу дивитись. :)
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній olb11

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +10/-1
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #9 : 18:07:41, 30 Травень 2009 »
помогае появі сигналу зміна напруги на головці з 13/18 на 13.5/18.5

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #10 : 05:09:17, 10 Червень 2009 »
Справа була в антені , тепер все ОК

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #11 : 18:56:31, 16 Серпень 2009 »
Замітив таке явище при перегляді HD каналів ,
 тюнер деколи при ставанні на HD канал перезавантажується-
особливо на Дискавері HD
 cофт 98 , тюнер Ортон 9500НД
« Останнє редагування: 18:58:47, 16 Серпень 2009 від andre33 »

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #12 : 10:10:05, 21 Вересень 2009 »
andre33, проблема та ще актуальна, чи вже  вирішилася?

Відсутній Gmm

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 31
  • Рейтинг: +25/-0
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #13 : 11:08:43, 21 Вересень 2009 »
Проблема вирішилася (прошивка 1.1.34new або 1.1.35). Поставив 35, перегрузок немає.
U2C Denys H.265
Aura HD
NAS D-Link DNS320

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum 9500 HD і 36 градус (Eutelsat W4)
« Відповідь #14 : 15:16:56, 21 Вересень 2009 »
на 34 софті усе Гут  :)

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10251
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15889
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 575
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12305
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986