Автор Тема: Як добавити нову папку в opticum 4100c?  (Прочитано 1785 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Busterrr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 48
  • Рейтинг: +47/-0
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« : 15:54:38, 05 Квітень 2009 »
неможу добавити нову папку в списках каналів можливо хтось знає як допоможіть!!
GI 8120
STRONG SRT DM 2100 (90 см) 5W,4W,1W, 4.8E,9E,13E,16E,19.2E,23.5E,28.2E, 31.5E,36E,39E,42 E,53E,75E,85E,90E
Amiko 8900HD 5W,4W, 4.8E,13E,19.2E,36E

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #1 : 07:35:04, 07 Квітень 2009 »
дуже цікаве питання, теж буду рад відповіді  :)

Відсутній mmm60pr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +10/-1
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #2 : 16:26:57, 07 Квітень 2009 »
   Вибачте, а що Ви маєте на увазі. Що значить нова папка в списку каналів.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #3 : 20:11:50, 07 Квітень 2009 »
Я також неможу.
Але не переймаюсь цим.
Там є вже заготовлені папки з назвами? Ну то позаносьте канали в ті папки, що є. Не біда, що назва заготопленої папки може не збітатися з бажаною.

Відсутній SenSey

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +101/-1
  • Кривий Ріг - моє місто !
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #4 : 21:25:25, 07 Квітень 2009 »
та якщо потрібно, то любу папку можна переназвани з легкостю :)
Dreambox800 & OPENBOX x750PVR: 36E - 0.6m & 4W+1W+5E+9E+13E - 0.9m (Arrox) & 19E - 1.2m + Asus wl500gP (mpcs)
Globo 4100c: 4W+5E+13E - 0.9m & 75E Ku + 80E Ku + 90E Ku - 0.9m

Відсутній Der

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 66
  • Рейтинг: +27/-3
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #5 : 14:04:08, 08 Квітень 2009 »
та якщо потрібно, то любу папку можна переназвани з легкостю :)

червоною кнопкою на пульті, після білої...
А добавляти нові, так би мовити унікальні назви фаворитних списків мабуть можливо за допомогою редактора каналів...?
Але якого і як?

ЗІ/ Десь там в кінці таблиці каналів повинні бути якісь позначки у графі фаворитів... МАБУТЬ???


Openbox X-820CI, Globo 7010S, Orton 4100C

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #6 : 16:42:24, 08 Квітень 2009 »
Нажаль наразі нема такого редактора.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній SenSey

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +101/-1
  • Кривий Ріг - моє місто !
Як добавити нову папку в opticum 4100c?
« Відповідь #7 : 22:02:24, 08 Квітень 2009 »
та не потрібен не який редактор! Все робится в тому ж меню, де Ви канали до фаворитів добавляйте :2funny:
Dreambox800 & OPENBOX x750PVR: 36E - 0.6m & 4W+1W+5E+9E+13E - 0.9m (Arrox) & 19E - 1.2m + Asus wl500gP (mpcs)
Globo 4100c: 4W+5E+13E - 0.9m & 75E Ku + 80E Ku + 90E Ku - 0.9m

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10257
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15911
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 587
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12327
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986