Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
Horik:
--- Цитата: stepan_kv від 10:01:59, 17 Квітня 2012 ---Як ти думаєш є якась різниця між тим, що просто запхати існуючий вже кабель від ефірної антени і встановити з нуля супутникову систему, яка в даному випадку нікому не потрібна?
--- End quote ---
Встановити з нуля систему,на мою думку,буде швидше,ніж переконатися,що в дядька здох підсилювач на антені,поміняти його і дочекатися до першої ліпшої грози.А потім шукати вирішення прблеми за допомогою неактивної антени.Як на мене,мутити щось з ефірними антенами важче,ніж з супутниковими,тим більше-ціна питання приблизно однакова.Це моя думка.
locij:
до речі на скільки мені відомо від працівника одного з передавачів (за бутилкою) покриття реально становить близько 4 відсотки так як не врахували реалії ландшафтів і таке інше так що буде перероблятись (підсилюватись, перенастроюватись) все обладнання
Snoop:
--- Цитата: stepan_kv від 18:53:48, 16 Квітня 2012 ---
--- Цитата: Android-80 від 18:13:01, 16 Квітня 2012 ---Для кого та цифра?
--- End quote ---
Постараюсь пояснити. Я поставив Стронг 8500 своїм батькам.
--- End quote ---
А скільки Ви потратили грошей на придбання реса?
Будемо чекати кращих часів (китайських дешевих тюнерів) тоді може більше прихильників назем.цифри!
Живу 20км від Львова! Якість сигналу назем.цифри не перевіряв і не буду, по одній простій причині: занадто дорогий як на мене тюнер!
stepan_kv:
--- Цитата: Horik від 10:50:11, 17 Квітня 2012 ---Встановити з нуля систему,на мою думку,буде швидше,ніж переконатися,що в дядька здох підсилювач на антені,поміняти його і дочекатися до першої ліпшої грози.А потім шукати вирішення прблеми за допомогою неактивної антени.Як на мене,мутити щось з ефірними антенами важче,ніж з супутниковими,тим більше-ціна питання приблизно однакова.Це моя думка.
--- End quote ---
Давайте проаналізуєм як зі сторони виглядає наша розмова. Я написав, що батькам поставив ефірну цифру і навів аргументи чому я зробив саме так, а не інакше. А мене переконують в тому що потрібно ставити саттб :2funny:
--- Цитата: stepan_kv від 09:32:27, 17 Квітня 2012 ---Тепер порахуй скільки буде коштувати встановлення комплекту з приймачем з HDMI і функцією медіаплеєра.
--- End quote ---
На рахунок ціни питання я відповіді не отримав. Я потратив на все 590 грн. з доставкою.
--- Цитата: locij від 12:36:33, 17 Квітня 2012 ---до речі на скільки мені відомо від працівника одного з передавачів (за бутилкою) покриття реально становить близько 4 відсотки так як не врахували реалії ландшафтів і таке інше так що буде перероблятись (підсилюватись, перенастроюватись) все обладнання
--- End quote ---
Бутилка була явно не одна... :2funny:
Snoop:
Я теж вважаю 4% не правдивими. За комплект 3-х голового + тюнер типу 4100 Ви заплатете менше (звісна річ без монтажу!) а з тюнером ортон 403 хд десь приблизно 900-1000грн. (роздр.ціна без монтажу).
Тепер головне 590 грн (я думаю це без антени) і сат за 450грн (4100 без монтажу). На мою думку людина вибере сат.
Навігація
Go to full version