Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
locij:
я мав на увазі межі району а так як цифра йде лише в межах передавача в прямій видимості і не на великій відстані то це реально.
на рахунок бутилки паска і само собою бутилка була не одна :)
locij:
--- Цитата: Snoop від 13:13:41, 17 Квітня 2012 ---Я теж вважаю 4% не правдивими. За комплект 3-х голового + тюнер типу 4100 Ви заплатете менше (звісна річ без монтажу!) а з тюнером ортон 403 хд десь приблизно 900-1000грн. (роздр.ціна без монтажу).
Тепер головне 590 грн (я думаю це без антени) і сат за 450грн (4100 без монтажу). На мою думку людина вибере сат.
--- End quote ---
звісно людина вибере сат. людина платити десь 800 грн за невелику кількість каналів не буде якщо заплативши 420 грн комплект + 100 грн установка вона має набагато більше каналів. в нас наприклад в одному дворі по 2-3 тарілки
stepan_kv:
Звідки взялось 800 грн.? Я так розумію доплюсовано ціну ефірки. Та й що це за ціна понад 200 грн.? Напевно з Байконура спиз@жена :2funny:. Ви не задумувались, що людина яка дотепер ще не встановила тарілку, якимось чином до цього моменту дивилась телебачення і антена вже є. І про те що не у всіх є змога встановити супутникову систему, наприклад в міській зоні. А в кого LCD чи плазма їм також брати 4100 і тюльпанчиками підключати?
Denja:
--- Цитата: stepan_kv від 15:17:07, 17 Квітня 2012 ---Звідки взялось 800 грн.? Я так розумію доплюсовано ціну ефірки. Та й що це за ціна понад 200 грн.? Напевно з Байконура спиз@жена :2funny:. Ви не задумувались, що людина яка дотепер ще не встановила тарілку, якимось чином до цього моменту дивилась телебачення і антена вже є. І про те що не у всіх є змога встановити супутникову систему, наприклад в міській зоні. А в кого LCD чи плазма їм також брати 4100 і тюльпанчиками підключати?
--- End quote ---
А в чому проблема? 200 грн за ефірку + монтаж це мало. А підключений стронг до ЛСД по ХДМІ виглядає набагато гірше за 4100 з тюльпанами...
stepan_kv:
--- Цитата: Denja від 17:31:44, 17 Квітня 2012 ---А підключений стронг до ЛСД по ХДМІ виглядає набагато гірше за 4100 з тюльпанами...
--- End quote ---
Чим дальше в ліс, тим товщі партизани :2funny: :2funny: :2funny:
Все хлопці, дальше без мене. Тему про обговорення ефірного цифрового ТБ перетворили в тему про переваги супутникового, а точніше в балаган. Дякую всім хто приймав участь, було дуже весело :-Р
Навігація
Go to full version