Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
В Україні з"явилась цифра
slavon:
--- Цитувати ---Тепер вони мають змогу дивитись 26 в ідеальній якості. Всі мої переконання на користь супутникового ТБ були марними. Ну не потрібне воно людям на восьмому десятку...
--- End quote ---
Чесно кажучи я не розумію чим відрізняється алгоритм користування цифровим DVB-T2 Стронгом 8500 від також алгоритму, будь-якого, також цифрового, найпростішого супутникового приймачу аля Жлобо 4100С і тд.тп. Не хочу нікого образити але, як на мене то це все забобони і якісь незрозумілі комплекси...
--- Цитувати ---а просто об'єктивно висвітлювати реальний стан речей.
--- End quote ---
Згоден..., на даний момент наземна цифра програє супутниковій по всіх статтях...
--- Цитувати --- Єдине чим "можна гордитися" це те, що вибрали стандарт DVB-T2, минувши попередній.
--- End quote ---
Це питання досить спірне, як на мене...
--- Цитувати ---
--- Цитата: slavon від 11:51:17, 16 Квітня 2012 ---в результаті 96% покриття території країни черговий міф
--- End quote ---
Технічні параметри телемережі
--- End quote ---
Ага, на плоті також писало xy* і ще якась змінна, кубіта взяла в рот, а то деревина... :2funny: :2funny: Це я до того що не можна вірити усьому що пише на сайті Зеонбуду..., я викладав на форумі більш реальні карти покриття, за якими мережа Зеонбуду покриває 50-60% території країни ...
stepan_kv:
--- Цитата: slavon від 04:53:51, 17 Квітня 2012 ---Чесно кажучи я не розумію чим відрізняється алгоритм користування цифровим DVB-T2 Стронгом 8500 від також алгоритму, будь-якого, також цифрового, найпростішого супутникового приймачу аля Жлобо 4100С і тд.тп. Не хочу нікого образити але, як на мене то це все забобони і якісь незрозумілі комплекси...
--- End quote ---
Алгоритми, забобони, комплекси... Ти про що взагалі? Поясни мені для чого ці всі незручності з встановленням тарілки, протягуванням кабелів по квартирі, коли можна просто підключити DVD-T2 приймач. Тепер порахуй скільки буде коштувати встановлення комплекту з приймачем з HDMI і функцією медіаплеєра. А Жлобо 4100С, як альтернативу поставиш собі. Без образ...
slavon:
--- Цитувати ---Алгоритми, забобони, комплекси... Ти про що взагалі?
--- End quote ---
Я мав на увазі що навчитися користуватися обома типами приймачів приблизно однаково складно(просто)... ca.,
--- Цитувати --- Поясни мені для чого ці всі незручності з встановленням тарілки, протягуванням кабелів по квартирі, коли можна просто підключити DVD-T2 приймач.
--- End quote ---
Якінезручності ??? Чи про що An14 ????
--- Цитувати ---А Жлобо 4100С, як альтернативу поставиш собі. Без образ...
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny: Прикольно... O0 :2funny: :2funny: :2funny: Дякую за турботу звичайно An14, але в Жлобо немаю поки потреби, оскільки маю сат-тв приймач трохи кращий за Жлобо... :2funny: :2funny: :2funny:
stepan_kv:
Як ти думаєш є якась різниця між тим, що просто запхати існуючий вже кабель від ефірної антени і встановити з нуля супутникову систему, яка в даному випадку нікому не потрібна?
slavon:
An14 stepan_kv Звичайно простіше 1, але ж це можливо в зоні впевненого прийому цифрового сигналу. Візьмемо наприклад передавач у м.Львів 1 кВат - зона впевненого прийому буде наприклад у радіусі 20 км від передавача (якщо їхати по вул. Зеленій в сторону Бібрки то десь до с. Старе Село), решті ж населення яке проживає за цією зоною впевненого прийму прийдеться або займатися шамаством з підбором антен, підсилювачів та побудовою 10-15 вишок, або ж відмовитися від наземної цифри на користь іших способів прийому. А їх інших способів прийому у українській глибинці не так вже й багато....
Натомість у користувачів які живуть у зоні впевненого прийому (наприклад в обласних центрах) альтернатив зночно більше - кабельне, Мітріси, ІР ТВ - ось у чому парадокс ситуації що склалося ... ca.,
Навігація
Go to full version