Автор Тема: 1+1!увага! сигнал буде закодовано!  (Прочитано 21811 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #135 : 20:24:39, 02 Травень 2009 »
А що то 1+1 кодований ?
Що вже ? Приїхали ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #136 : 20:30:50, 02 Травень 2009 »
Якщо так далі піде то потрібно буде обов'язково при продажі людей повідомлювати що телеканали ближчим часом можуть закодуватися.Немає під рукою ресивера ФТА но на віасат показує.

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 111
  • Рейтинг: +81/-1
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #137 : 20:55:13, 02 Травень 2009 »
Тільки що провірив на Globo 4100c - все нормально працює. O0

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2904
  • Рейтинг: +2895/-13
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #138 : 07:41:59, 03 Травень 2009 »
Десь біля пятнадцяти хвилин був закодований у Віаццесс !
Навіть 1+1 кіно було пропало на 15 - 20 секунд , чи це не
знак що скоро позбудемся центрального каналу на сат тб .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #139 : 08:30:41, 03 Травень 2009 »
А що є така інфа, що 1+1 закодують..?
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 520
  • Рейтинг: +102/-25
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #140 : 08:41:56, 03 Травень 2009 »
Десь біля пятнадцяти хвилин був закодований у Віаццесс !
Навіть 1+1 кіно було пропало на 15 - 20 секунд , чи це не
знак що скоро позбудемся центрального каналу на сат тб .

Попереду вибори я думаю що і ІЦТВ видкриють а не щоб кодувати!

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 953
  • Рейтинг: +1050/-13
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #141 : 10:12:31, 03 Травень 2009 »
Хлопці ви забули про настрої народу,забули про демонстрацію "ДІСТАЛИ" ,забули що живемо в Україні,можливо що до виборів все буде закодовано,або в мпег-4,вільно буде йти ОРТ та ТРК,зараз їх черга

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 520
  • Рейтинг: +102/-25
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #142 : 10:39:59, 03 Травень 2009 »
Хлопці ви забули про настрої народу,забули про демонстрацію "ДІСТАЛИ" ,забули що живемо в Україні,можливо що до виборів все буде закодовано,або в мпег-4,вільно буде йти ОРТ та ТРК,зараз їх черга

Так прямо складуть руки і здфадуться!?

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 378
  • Рейтинг: +160/-11
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #143 : 12:05:16, 03 Травень 2009 »
Хлопці, не забувайте також що телеканали живуть за рахунок реклами-кодується канал, рекламодавці ідуть на інший канал, де ширша аудиторія. Також рекламодавці  дуже  уважно відслідковують повернення вкладених в рекламу грошей, навіть спеціальні програми замовляють, для стат. досліджень. Ще можна закодувати канал та продати   права кабельним та сопутниковим провайдерам, найкраще в БІСС, і аудиторія буде,бо ж  тюнера з ему, і з кабельщиків гроші можна взяти, бо ж канал не відкритий !  Але будуть давати добрі гроші сопутникові провайдери, то можна коднутись в щось таке  екзотичне.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 953
  • Рейтинг: +1050/-13
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #144 : 12:18:11, 03 Травень 2009 »
так в тому то і діло,що демократія закінчиться як і в Росіі,і знову підуть в хід чорні технології підробок,яким зовсім не потрібен розголос

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +121/-1
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #145 : 12:28:53, 03 Травень 2009 »
От для чого будувати теорії і співвідносити їх з майбутніми вибоорами?Ви не припускаєте,що канал закупив ліцензійний продукт із правами показу лише на території України і просто зобов"язаний кодувати сигнал?Так було коли 1+1 показував ЛЧ,можливо зараз буде щось схоже -йде трансляція ліцензованого продукту - маємо кодований сигнал,а по закінченню - FTA.Не даремно ж в тестах присутній і Відеогвард щоб абоненти Віасату не дивились в чорний екран,коли 1+1 включить кодування.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній ecd

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +11/-1
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
« Відповідь #146 : 14:22:44, 03 Травень 2009 »
Хлопці.Мені здається, що просто пропав сигнал з аплінка, а на каналі де присутній знак кодування тюнер пише що кодований канал.Коли 1+1 інт.перейшов в МПЕК 4 то також всі спочатку подумали про зміну ключів.

 

Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 2557
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1111
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2247
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

Автор radiohamРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 476
Остання відповідь 20:19:06, 08 Грудень 2008
від M1sha
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3391
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka