Автор Тема: ARION із картоприймачем  (Прочитано 4145 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« : 16:56:05, 26 Березень 2009 »
Допоможіть, будь ласка розібратися із аріоноподібним, а можливо що він і є аріоном. Справа в відсутності його назви. Ресивер із картоприймачем. Залитий був аріоновський софт. Автоаріонер оприділяе його модель як S150EC, який був бут не памятаю. Зараз бут стоїть 20,1. Проблема в тім що він приймає любий софт, звісно із підправленою шапкою,  але при наявності сигнала не хоче записувати канали. Пише сбой. Пробував різні полярізації, частоти, супутники результат один. Що можете підказати?

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
ARION із картоприймачем
« Відповідь #1 : 17:13:41, 26 Березень 2009 »
Залий цей
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #2 : 17:32:54, 26 Березень 2009 »
Не хоче він приймати цей софт. Помер, на табло :. Попробую підняти мультіаріонером.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
ARION із картоприймачем
« Відповідь #3 : 18:07:06, 26 Березень 2009 »
Ця проблема через софт.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #4 : 18:24:16, 26 Березень 2009 »
Та я так і розумію, але перепробував цілу купу різних софтів а результата нема. Доречі, до життя його повернув, залишаеться лише найти правильний софт, але який?

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
ARION із картоприймачем
« Відповідь #5 : 18:26:37, 26 Березень 2009 »
виклади повну інфу про систему

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #6 : 18:45:13, 26 Березень 2009 »
А на ВЧ блоці 13-18V є?
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #7 : 18:56:14, 26 Березень 2009 »
Там усе в нормі, маю на увазі напругу. До моїх експерементів тюнер працював, але мало відкривав бісів.

Відсутній oplya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +113/-7
ARION із картоприймачем
« Відповідь #8 : 19:13:14, 26 Березень 2009 »
стягни бут, перевір колонки Type/Ver/Model у буті та софті , якщо такі самі (як на малюнку)то залий тільки канали та ключі, якщо різні то підбери софт - найкраще польський (стабільний) та залий, а тоді канали та ключі .

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
ARION із картоприймачем
« Відповідь #9 : 19:20:06, 26 Березень 2009 »
маю опенбокса-600 (теж картковий), заливаю dvbxtreme_6686_AF7_RC7.auc - ауто-арионером, полит нормальний, бисс без привязки по частоти открива моментом.В выпадку ":" джитаг допоможе.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #10 : 19:25:28, 26 Березень 2009 »
А якщо залити йому його бут? Я маю на увазі той що стояв до експерементів. Там було так: TSH_ARS1_S190CN.

Відсутній stepano

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +51/-10
ARION із картоприймачем
« Відповідь #11 : 20:20:19, 26 Березень 2009 »
grek-в тебе модель оприділяє 3018,а ти йому пихаєш карткового *-R *-K

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #12 : 20:33:02, 26 Березень 2009 »
stepano, що ти маєш на увазі. Вірніше я розумію про що ти, але нічого не  зрозумію, чесно кажучи,  у довбаних аріоновських прошивках.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
ARION із картоприймачем
« Відповідь #13 : 20:39:03, 26 Березень 2009 »
grek ти кажеш що було  так: TSH_ARS1_S190CN і працювало ,
потім зашив  (   an33 )  і перестав показувати .
так.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
ARION із картоприймачем
« Відповідь #14 : 20:42:01, 26 Березень 2009 »
Так. Я, вибачаюсь, знайшов  записану  його первинну інфу:софт:$TSHA 6686 S190CN  boot:0016.1/TSHS190CN

 

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 76597
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Arion DSR 5001 Plus і проблеми з Блоком Живлення

Автор suslicРозділ Ferguson i їм подібні

Відповідей: 33
Переглядів: 7531
Остання відповідь 18:29:24, 15 Травень 2016
від василь камад
Arion AF-2000M, AF-3300E на процесорі STI5105

Автор radueggРозділ AF-XX18

Відповідей: 1
Переглядів: 1533
Остання відповідь 11:50:00, 14 Серпень 2007
від raduegg
Створюємо власні заставки Меню до Arion-ів

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 0
Переглядів: 1652
Остання відповідь 11:07:52, 18 Жовтень 2007
від bodyan
Проблема із заливкою сетінгів в Arion AF-1700E

Автор shpakРозділ AF-XX18

Відповідей: 12
Переглядів: 2154
Остання відповідь 08:27:52, 20 Серпень 2009
від zloj vitos