Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Globo 4100c і зміна завантажувача
jvpx:
Саме так:на Orton 4050c стоїть флеш SPANSION FL016AIF,а на старих Globo4100c - 25L1605AM2C.
Дякую search ca.,
yurikpo:
Тільки що прошив три Ортони з загрущиком 1.03 програмою від користувача Der від 13 жовтня,і загружчик помінявся автоматично на 1.02. O0
search:
Можливо Ортони поставляються з різною начинкою так як я цією програмою при зміні загрузчика прибив ресивер.
yurikpo:
Я користувався Upgrade Tool не міняло загрузчик,поставив Upgrade Bootloader і все пішло.Я думаю в першому не працює allcode+bootloader.
Wasja:
Прибивши один із приймачів помінявши ХЕКредактором версію 1.0.2 на 1.0.3 знаю що даний метод точно не працює. Остальними боюся пробовати тому що тюнерів може не вистачити. Стільки порад і все у всіх виходить що можна і без тюнерів залишитись. Даний апарат ORTON 4050C в чорній упаковці і з серійними номерами1633ххх відрізняються від попередніх іншою флешкою. Я пробовав зробити Дамп з софта який залитий в даний апарат. Поки що нічого не вийшло. Канали тільки скануються інші не заливаються, все треба робити по новому але це не основна проблема, ключі ось проблема, при спробі залити ключі все гарно заливається але нічого не відкриває при спробі через ЕКСТРАКТОР закинути в сам софт така сама проблема все закидається нічого не відкриває. При спробі зайти в редактор ключів через 9339 нічого не виходить можливо тут інший код. Зі всього роблю висновок що з даним апаратом поки нічого не ясно. Якщо хтось всетаки вже роздуплив дану проблему підскажіть але нетреба зразу всім писати про свої домисли пишіть якщо ви дійсно мали справу іменно з такими апаратами. ca.,
Навігація
Go to full version