Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Globo 4100c і зміна завантажувача

<< < (7/12) > >>

bars:

--- Цитата: jvpx від 22:49:10, 22 Жовтня 2009 ---Сьогодні отримав нову партію Orton 4050c у чорних коробках із завантажувачем 1.0.3.При спробі залити софт із старим boot-ом отримав такий же результат як і у dinamit33.Користувався своїм методом,запропонованим у Відповідь №15 а також варіантом Остапа (Відповідь №16).У той же час,ресивери Globo4100c та Orton4100c в рожевих упаковках,які залишились із старих запасів,перешились без проблем.
Після того як зняв кришки,виявилось,що флешки у цих тюнерів різні.На жаль не зміг визначити маркування "на око"-дуже дрібний шрифт.Завтра візьму на роботу лінзу та викладу інформацію на форумі.Однак,можна вже зараз припустити,що всі ці негаразди пов"язані з апаратною відмінністю тюнерів.
P.S."Запорені" тюнери відновив ejtag-ом,змінивши при цьому Flash Base адресу  з 0xBFC00000 на 0xАFC00000.
  Прошу вибачення у форумчан,та в першу чергу в dinamit33,якщо моє повідомлення №15(див.вище) зашкодило вам. ca., An14

--- End quote ---
Я теж попався, убив два.
Можеш поділитись дампом для віднови тюнерів, та підсказати куди чипляти джигу в аппараті,бо шукав- не знайшов.
Дякую!

Wasja:
Куди цепляти тут все просто ці апарати ніби спеціально зроблені під Джийтаг на платі виведено готовий розєм.

bars:

--- Цитата: Wasja від 10:04:10, 24 Жовтня 2009 ---Куди цепляти тут все просто ці апарати ніби спеціально зроблені під Джийтаг на платі виведено готовий розєм.

--- End quote ---
Ок!А дампа де взяти для віднови тюнерів?
У мене два и обидва убиті.

search:
Я заливав через EJtag дамп1.2.85 в форматі ABS і все вийшло нормально. 

SERS3333:

--- Цитата: search від 10:48:37, 24 Жовтня 2009 ---Я заливав через EJtag дамп1.2.85 в форматі ABS і все вийшло нормально. 

--- End quote ---
Можна переіменувати його в BIN

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version