Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Globo 4100c і зміна завантажувача
bodyan:
Не лякайте людей Ejtag-ами.
Відновлення приймачів таким методом описані на форумі.
Вищеописані способи бралися не з неба, а з практити користування даними приймачами.
search:
--- Цитата: dinamit33 від 14:24:09, 22 Жовтня 2009 ---Добре з цим трохи розібрався. Через ejtag заливаю boot 1.0.2 , після заливки нічого не відбулося. залив дамп - і нічого -. Злив дамп із такого ж нового та залив в мертвого висвітилось ASH
--- End quote ---
Мені вдалося відновити такий апарат прошивкою повним дампом з лоадером 1.0.3.через EJtag.Для визначення флеші міняв базовий адрес на 0FC00000.
sergej:
--- Цитата: search від 17:02:49, 22 Жовтня 2009 ---
--- Цитата: dinamit33 від 14:24:09, 22 Жовтня 2009 ---
--- End quote ---
Мені вдалося відновити такий апарат прошивкою повним дампом з лоадером 1.0.3.через EJtag.Для визначення флеші міняв базовий адрес на 0FC00000.
--- End quote ---
Так точно 0FC00000 я уже таке робив.
У нових ресів щось змінене! Недоколупувався тіки що.
jvpx:
Сьогодні отримав нову партію Orton 4050c у чорних коробках із завантажувачем 1.0.3.При спробі залити софт із старим boot-ом отримав такий же результат як і у dinamit33.Користувався своїм методом,запропонованим у Відповідь №15 а також варіантом Остапа (Відповідь №16).У той же час,ресивери Globo4100c та Orton4100c в рожевих упаковках,які залишились із старих запасів,перешились без проблем.
Після того як зняв кришки,виявилось,що флешки у цих тюнерів різні.На жаль не зміг визначити маркування "на око"-дуже дрібний шрифт.Завтра візьму на роботу лінзу та викладу інформацію на форумі.Однак,можна вже зараз припустити,що всі ці негаразди пов"язані з апаратною відмінністю тюнерів.
P.S."Запорені" тюнери відновив ejtag-ом,змінивши при цьому Flash Base адресу з 0xBFC00000 на 0xАFC00000.
Прошу вибачення у форумчан,та в першу чергу в dinamit33,якщо моє повідомлення №15(див.вище) зашкодило вам. ca., An14
search:
To jvpx.Флеш в цих Ортонах Spansion FL016xx.Я міняв її на флеш з старих поставок ресиверів,але вона також не визначається доки не зміниш базовий адрес.Радіатор з проца не знімав,та маю підозру ,що він з іншим позначенням.
Навігація
Go to full version