Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Реанімація X-7** - обговорення.

<< < (5/13) > >>

Android-80:

--- Цитата: romireb від 10:53:41, 23 Лютого 2009 ---2  Android-80
дивна у вас позиція виходить....     
як ортони ви встановлюєэте та прподаєте  тільки в чорних коробках  а навпаки  рожевих  ортонів  ви  чомусь не шануєте  та проти них ..... ca.,
а як діло дійшло до опенів  так ви мене  ладні зїсти не зрозуміло   мені  за що ....

--- End quote ---
А нафіга мені ставити в рожевих, коли вони поголовно браковані і вартують тіж самі гроші як і в чорних коробках?

--- Цитата: romireb від 10:53:41, 23 Лютого 2009 ---2  Android-80
а як діло дійшло до опенів  так ви мене  ладні зїсти не зрозуміло   мені  за що ....
кому стало гірше від мого повідомленн застереження не лити софт в опени ?
ВАМ ?
 та у вас тепер роботи буде в 3 рази більше..? Мені всеодно не зрозумілий ваш  максималізм.....

--- End quote ---
Та ви не застерегли, а скоріше зловтішаєтесь... А за мою роботу не переживайте, в мене її вистарчає ;) і без опенбоксів :)

romireb:
 *-<  ну слава аллаху порозуміння знайдене .... *-I *oohaa* *-F *-S *-A *-P ca.,

skif001:
де качнуть дамп на 730-750-770 опен???

Android-80:

--- Цитата: skif001 від 13:31:40, 23 Лютого 2009 ---де качнуть дамп на 730-750-770 опен???

--- End quote ---
Завтра дам...

-sat-fan-:
Ця тема по троху розростається. Торгова марка сильно розрекламована, хоча на справді ярозчарувався в куплених мною опенах. Х - 800 тому що софтової підтримки зовсім немає, та й проблеми в мене були з сигналом, постійно вилітав на 36*, вина була дійсно зі сторони тюнера, перевіряв не одноразово 9_4.
СІРVR Х - 770 теж був оригінал, а його проблеми навіть не хочеться описувати, хоч пруд пруди 9_4.

Для себе я зробив заключення не звязуватись з цією торговою маркою. *-K

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version