Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Реанімація X-7** - обговорення.

<< < (4/13) > >>

romireb:
 An14

ось тут фото  ОРИГІНАЛЬНОГО БОКСА  http://www.sat-komplett.tv/receiver/open-box-750-PVR/open-box-750_proz_g.gif

--- Цитувати ---Доречі їх в опена аж дві штуки: на 27.000 та 60.000, і в оригінала і в підробки...
--- End quote ---
я бачу  один кварц коло проца  ..... а де шукати ще один ....?

в китайців їх діцсно 2 - на краю мамки з боку  там де в оригінала біла стрілка   коло БЖ є ....один та коло проца....один....

пісі  ...річ в тім  що є два види підробок є клон  а Є підробка клону....(китайці підробили китайця)

на клонах наприс на жопі "Зроблено у Індонезії " але не має 0/12 в а в підробці написано  НЕ про індонезію але вже  є 0/12в ...ось така "китайська грамота для грамотних"  сумний жарт ....

написав же я для ghjibdfkmybrsd не лийте софт у китайцыв   .. але нге слухають ... порад поки не опечуться  ....аллаверды!

kovall:
 прикольно щоб бомба спрацювала  1 квітня от сміху б булоб!!

Android-80:
Romireb, я повидаляв свої пости. Тепер тема розглядається в іншому місті, де ви свого носа не запхаєте *fack*  Потішайтесь і надалі на http://www.sat-forum.org з людей, в яких дійсно проблема :uglystupid2: Проблема полягає в зміні загрузчика, а дамп все відновлює(оживляє) клони.
ЗІ.Велике спасибі за мінус і образу за мою не адекватну відповідь на прості висловлювання+дитячу зухвалість. O0

romireb:
2  Android-80

дивна у вас позиція виходить....     

як ортони ви встановлюєэте та прподаєте  тільки в чорних коробках  а навпаки  рожевих  ортонів  ви  чомусь не шануєте  та проти них ..... ca.,

а як діло дійшло до опенів  так ви мене  ладні зїсти не зрозуміло   мені  за що ....

кому стало гірше від мого повідомленн застереження не лити софт в опени ?
ВАМ ?
 та у вас тепер роботи буде в 3 рази більше..? Мені всеодно не зрозумілий ваш  максималізм.....

щодо кварців на мамці опенів то ви праві там їх точно 2 дякую ....

Astronomy:
romireb!!!багато хто купив підробки більшисть з них понятя не мали чи це є оригінали чи це є клони!а ви з цього тішитесь!!!з їхньою (бомбою)розберуться це діло часу!а підробки були і будуть тут нічого з цим не вдієш

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version