Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Реанімація X-7** - обговорення.
romireb:
An14
ось тут фото ОРИГІНАЛЬНОГО БОКСА http://www.sat-komplett.tv/receiver/open-box-750-PVR/open-box-750_proz_g.gif
--- Цитувати ---Доречі їх в опена аж дві штуки: на 27.000 та 60.000, і в оригінала і в підробки...
--- End quote ---
я бачу один кварц коло проца ..... а де шукати ще один ....?
в китайців їх діцсно 2 - на краю мамки з боку там де в оригінала біла стрілка коло БЖ є ....один та коло проца....один....
пісі ...річ в тім що є два види підробок є клон а Є підробка клону....(китайці підробили китайця)
на клонах наприс на жопі "Зроблено у Індонезії " але не має 0/12 в а в підробці написано НЕ про індонезію але вже є 0/12в ...ось така "китайська грамота для грамотних" сумний жарт ....
написав же я для ghjibdfkmybrsd не лийте софт у китайцыв .. але нге слухають ... порад поки не опечуться ....аллаверды!
kovall:
прикольно щоб бомба спрацювала 1 квітня от сміху б булоб!!
Android-80:
Romireb, я повидаляв свої пости. Тепер тема розглядається в іншому місті, де ви свого носа не запхаєте *fack* Потішайтесь і надалі на http://www.sat-forum.org з людей, в яких дійсно проблема :uglystupid2: Проблема полягає в зміні загрузчика, а дамп все відновлює(оживляє) клони.
ЗІ.Велике спасибі за мінус і образу за мою не адекватну відповідь на прості висловлювання+дитячу зухвалість. O0
romireb:
2 Android-80
дивна у вас позиція виходить....
як ортони ви встановлюєэте та прподаєте тільки в чорних коробках а навпаки рожевих ортонів ви чомусь не шануєте та проти них ..... ca.,
а як діло дійшло до опенів так ви мене ладні зїсти не зрозуміло мені за що ....
кому стало гірше від мого повідомленн застереження не лити софт в опени ?
ВАМ ?
та у вас тепер роботи буде в 3 рази більше..? Мені всеодно не зрозумілий ваш максималізм.....
щодо кварців на мамці опенів то ви праві там їх точно 2 дякую ....
Astronomy:
romireb!!!багато хто купив підробки більшисть з них понятя не мали чи це є оригінали чи це є клони!а ви з цього тішитесь!!!з їхньою (бомбою)розберуться це діло часу!а підробки були і будуть тут нічого з цим не вдієш
Навігація
Go to full version